Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Arbetsledare

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peab Anläggning växer och efterfrågar en driven medarbetare som vill var med och utveckla vårat team. Vi söker en erfaren Arbetsledare med placering i Eskilstuna och Västerås för kommande projekt inom mark- och anläggningsprojekten. Projekten innefattar bl.a. arbeten med pumpstationer och omläggning av ledningar i gator.

Om tjänsten

Som arbetsledare hos Peab har du alltid en central roll i våra projekt och arbetar nära dina platschefer med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag gentemot uppsatta projektmål tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat kvalitetssäkring och personalplanering. Du kommer ansvara för god ordning på arbetsstället och rapportera hinder, ändringar och avvikelser i handlingar och utförande till platschef, samt skriva dagbok efter varje arbetsdag. Detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer, men också ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Vi ser att du är en ledare och ”lagspelare” som trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare och även strävar efter samarbete med andra funktioner inom företaget och externt. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, och medarbetare. Att kunna vara flexibel och ha lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter är en egenskap som värderas högt. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom passande område och tidigare erfarenhet av arbetsledning och samverkan. Önskvärt är kompetens inom betong och då meriterande om du innehar utbildningen platsgjutning av betong, kompetensklass II-U. Du ska behärska svenska i tal och skrift, god datorvana samt ha B-körkort.

Kontakt

Vi tillämpar löpande urval för tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta HR-partner Madeleine Esping, madeleine.esping@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.