Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Jobb inom Försäljning/Service, Västerås/Västmanland

Publiceringsdatum
29 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som vill jobba inom Försäljning/Service för framtida tjänster i Västmanland!

Vi söker just nu efter personer för arbete inom Försäljning/Service till våra kunders verksamhet i Västmanland med omnejd, för framtida tjänster. Tjänsterna är på uppdrag hos våra kunder och varar i olika längder, ofta med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning AB!

Om jobbet

När du arbetar inom Försäljning/Service innebär det att din vardag består av att du t.ex. regelbundet träffar kunder, tar fram tekniska beskrivningar, upprättar priskalkyler för anbud på produkter och tillhörande servicetjänster samt avtalsgranskning.

Du jobbar med anbud till kunder t.ex. inom svensk process och basindustri. Du ansvarar för att ge utesäljare "back office" support och jobbar i kundteam för att stötta kunder. Du är en person som trivs i en verksamhet med många kontaktytor och snabba förändringar. Du arbetar tätt ihop med utesäljare, kundsupport, projektledare och produktchefer. I tjänsten har man i stort sett mycket kontakt med både kund och leverantör, dvs fabriker och lager.

Har du det som krävs ?

Vi söker dig som troligen har universitets- eller högskoleutbildning inom elkraft eller maskinteknik, men du kan även ha tillförskansat dig motsvarande kunskaper genom tidigare arbeten. För att lyckas i rollen krävs det att du har hög grad av social kompetens samt god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du kund- och resultatfokuserade, initiativrik samt strukturerad.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av dimensioneringsverktyg för drivsystem och energibesparingsprogram
  • Erfarenhet från försäljning, teknikkonsultation och maskinservice
  • Vidare är erfarenhet av motorer, drivsystem, elmaskiner och mekatronik är meriterande då många kunder i området arbetar inom teknik/industri-branschen
Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdragsperiod: enligt överenskommelse, för framtida tjänster

Arbetstid: dagtid mån-fre

Placeringsort: Västmanland med omnejd, resor i tjänsten kan förekomma

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.