Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truck och traversförare

Sista ansökningsdag
31 augusti 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren truck och traversförare? Har du god vana av lagerarbete? Tillgänglig omgående? Då kanske vi har uppdraget för dig.

Om jobbet
Vi söker just nu erfaren lagerarbetare med traverskort samt truckkort till vår kund. Du kommer att arbeta ute på gården. Arbetsuppgifterna innebär lossa och lasta bilar. Till din hjälp använder du travers samt truck. Arbetstiderna är förlagda på 2 skift men till en början dagtid.

Om dig
För att trivas i rollen som traversförare ser vi att du har ett par års erfarenhet av travers, truckkörning och lagerjobb. Du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du pigg och glad, självgående och arbetsvillig. Du trivs bra med att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team. Vidare är du prestigelös och har lätt för att kommunicera.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:

- Traverskort
- B-körkort
- Truckkort A + B
- Flytande svenska
- Tillgänglig inom 1 månad

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som traversförare är en del av vår personaluthyrning med tillsättning omgående. Du är anställd av oss på Adecco och arbetar ute hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Daniel Bejersten via daniel.bejersten@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.