Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Truckförare

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (44 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du truckförare och letar efter nästa utmaning? Då är det kanske dig vi söker till EBD Scandinavia i Västerås. Vi söker nu extrapersonal under däcksäsongen under Hösten!

Varför välja EBD

EBD är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har EBD medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet.

Om tjänsten
  • Distribuera däck & hjul
  • Lagervård
  • Medverka i övrigt förekommande arbetsuppgifter.
Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom lager samt behärskar svenska i både tal och skrift. Du har både B-körkort samt truckkort, behörighet för B2. Vi ser även att du som person är noggrann, samarbetsvillig och flexibel. Tjänsten kan innebära tunga lyft, därav viktigt att du har god fysik.

Övrigt

Anställningen är en visstidsanställning på heltid under vår Däcksäsong. Placering är på EBD Scandinavias anläggning i Västerås. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren