Hoppa till innehåll
UB Verktyg Aktiebolag logotyp

Cnc-tekniker - ub verktyg ab

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en teknisk lagspelare som löser utmaningar tillsammans med dina kollegor?

- Då är du helt rätt för oss.

Vi behöver förstärka vårt team i Bor med en CNC Tekniker.

Hos oss får du möjlighet att delta i hela tillverkningsprocessen, från start till mål. Din huvudsakliga uppgift är att planera och hantera maskiner för att producera ingående detaljer till våra formverktyg. Här arbetar alla självständigt med frihet under ansvar vilket gör att du måste lära dig processen och kunna ta ansvar för dina uppgifter och planera din arbetsdag.

Vem är du?

Din bakgrund kan variera, men vi tror att du är som oss, kreativ och tekniskt intresserad. Ditt sätt att arbeta är både noggrant och effektivt. Kunskaper från CNC samt tillhörande styrsystem är naturligtvis meriterande men vi vill även ha in ansökningar från dig som har ett genuint intresse för teknik och produktion.

Dina personliga egenskaper blir lika viktiga som din kompetens och bakgrund. Engagemang och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper och att du trivs i en organisation med korta beslutsvägar där fokus är att hitta bästa lösningen.

I denna rekryteringen samarbetar UB Verktyg med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se
UB Verktyg Aktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

UB Verktyg AB är sedan 1981 en väletablerad tillverkare av pressgjutningsverktyg för pressgjutning av aluminiumdetaljer. Lång branscherfarenhet borgar för optimerade konstruktioner och effektiva lösningar. Bolaget har sin utveckling och produktion i Bor, ca 1 mil söder om Värnamo och har 12 anställda.

Sedan april 2019 ingår UB Verktyg i den noterade industrikoncernen AGES Industri AB.

Läs mer om oss på www.ub-verktyg..se eller www.ages.se