Hoppa till innehåll
Östlings Verktygs AB logotyp

CNC-TEKNIKER - Östlings Verktygs AB

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av skärande bearbetning?

Östlings Verktyg AB söker CNC-tekniker!

I rollen som CNC-tekniker på Östlings Verktyg blir du ansvarig för att tillverka och montera verktyg av högsta kvalitet. Din huvudsakliga uppgift är att programmera och hantera maskiner för att producera formverktyg enligt specifikationer. Hos oss får du arbeta med verktygsmaskiner och deltar i hela tillverkningsprocessen - från ritningsläsning och programmering till färdigställande och kvalitetskontroll.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet inom verktygstillverkning samt gedigen kunskap inom maskinbearbetningsteknik. Du har vana av att arbeta med verktygsmaskiner och mätinstrument och trivs i en miljö där noggrannhet är nyckeln till framgång. Om du har erfarenhet av Autodesk Powermill-programmering och 5-axlig fräsning samt kunskap om CAD/CAM-programvara är det ett stort plus. Det som kännetecknar dig som person är din förmåga att lösa tekniska problem och att du tar dig an utmaningar med engagemang och uppmärksamhet på detaljer.

Varför Östlings Verktyg AB?

Hos oss får du inte bara en arbetsplats - du blir en del av ett mindre och dedikerat team där varje individ spelar en avgörande roll. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får arbeta med avancerade verktygsmaskiner och processer som sträcker sig över olika branscher. Hos oss får du personlig utveckling genom kontinuerlig träning och utbildning, i ett klimat som värdesätter samarbete och idéutbyte.

I den här rekryteringen samarbetar Östlings Verktyg AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Vi ser fram emot din ansökan!
Östlings Verktygs AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Östlings Verktygs AB är ett väletablerat företag specialiserat på verktygstillverkning och leverans av högkvalitativa precisionsverktyg. Med ett rykte om innovation och en stark vilja att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder är vi stolta över vår långa historia av framgång. Vårt team består av engagerade och kunniga yrkespersoner som arbetar tillsammans för att leverera kvalitet och uppfylla kundens behov.