Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Underhållsmekaniker sökes till uppdrag i Lanna!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Tycker du att det är kul med mekanik och teknik? Då kan vi ha en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Sveriges ledande återvinningsbolag som utvecklar hållbara lösningar på 95 orter runtom i landet.
I rollen som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll. Arbetsuppgifterna består av löpande reparationer, felsökning och servicearbeten vid driftstörningar. Arbetet är förlagt inne i verkstaden såväl som externa miljöer.

Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 2-skift.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Lanna. Din resa som medarbetare startar med en gedigen introduktionsutbildning för att skapa bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som underhållsmekaniker ser vi att du har relevant arbetslivserfarenhet från reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Som person är du en problemlösare och en lagspelare som trivs med att arbeta i team.

Krav för tjänsten:
* Svetsning (antingen MMA, MIG eller MAG)
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift
* God datorvana
* Fordonstekniska kunskaper
* C-körkort samt truck - hjullastarkort

Meriterande för tjänsten:
* Kranförarutbildning är meriterande
* Ritningsläsning och erfarenhet av CAD är meriterande

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: underhållsmekaniker, heltid, Lanna, underhåll, Värnamo

Sökord: underhållsmekaniker, heltid, Lanna, underhåll, Värnamo
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com