Hoppa till innehåll
Nobia logotyp

Ytbehandlare till Nobia Jönköping

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi trappar nu upp rekryteringen till vår fabrik i Jönköping och söker Ytbehandlare till vår produktion. Hos oss kommer du att spela en viktig roll i uppbyggnaden av Europas modernaste köksfabrik.

Är du expert på ytbehandling? Då är detta din nästa utmaning! Som Ytbehandlare på Nobia är du nyckelspelare i vår produktionsprocess för ytbehandlingen. Du kommer att få en unik möjlighet att arbeta med den senaste tekniken både inom ytbehandling, digitalisering och automatisering. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att övervaka och driva vår avdelning för ytbehandling mot våra högt uppsatta kvalitet- och produktionsmål. Det är ett omväxlande och spännande arbete som kräver både precision och problemlösningsförmåga.

Om rollen

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med teamet att drifta tillverkningsprocessen för våra ytbehandlingsmaskiner. Då maskinerna är uppkopplade och högautomatiserade krävs intresse och kunskap om modern teknik och systemintegration. I rollen ingår även arbetsuppgifter såsom att:
  • Förbereda och utföra ytbehandling av olika material
  • Övervaka och justera ytbehandlingsprocessen för att uppnå önskat resultat
  • Utföra kvalitetskontroller och säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder
  • Underhåll och rengöring av utrustning och arbetsområden
  • Följa säkerhetsföreskrifter och rutiner
Jobbet är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid, 2-skift eller ständig eftermiddag.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med ytbehandling och har erfarenhet av att arbeta med olika ytbehandlingstekniker och material. Du bör kunna felsöka och navigera i styrsystem, kunna hitta och justera inställningar effektivt samt kunna koppla kvalitetsavvikelser till nödvändiga justeringar i maskinen.

Vi söker dig som är flytande i svenska, både muntligt och skriftligt. Du har en stark motivation att lära dig och lösa problem, samt utmärkt samarbetsförmåga och en positiv inställning till lärande. Engagemang och flexibilitet är avgörande egenskaper för rollen. Du har även förmågan att arbeta både självständigt och i team.

Vad erbjuder vi?

På Nobia finns en dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till personlig utveckling i takt med uppbyggnaden av fabriken. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, pensionssparande, personliga rabatter på våra produkter samt kollektivavtal med branschstandard. För dig som bor i någon annan stad i Sverige erbjuder vi även hjälp med flytt och boende. Det här är en unik chans att vara med från start när vår nya köksfabrik i Jönköping etableras.

Varför arbeta i Nobia?

På Nobia designar vi kök för livet. För oss betyder det att vi utvecklar väldesignade, vackra och känslomässigt konceptualiserade kök som talar till våra kunders hjärtan och sinnen. Kök som möjliggör en hållbar livsstil och minskad klimatpåverkan. Vi är femton starka lokala varumärken som drar nytta av fördelarna med att arbeta tillsammans. Med verksamhet som omfattar hela värdekedjan från design till installation, drivs vi av en gemensam ambition att leda vägen inom design och hållbarhet i vår bransch. Tillsammans bildar vi Europas ledande köksspecialist.

Hur du söker tjänsten:

För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Vi erkänner att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi intervjuar löpande och ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-08-31. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Jimmy Fransson, Area Production Manager Surface Treatment, (jimmy.fransson@nobia.com)

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som ytbehandlare? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Nobias framgångsrika team i Jönköping!

Vi söker kompetenta medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

#LI-Onsite
Nobia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

At Nobia and our brands, we design kitchens for life. Through our brands and products, we are an important part of millions of people's everyday lives.