Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker verkstadsmekaniker!

Publiceringsdatum
21 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Nu söker vi erfarna mekaniker till vår kund i Nässjö där du kommer få arbeta med olika reparations- och underhållstjänster. Med verkstäder runt om i Sverige erbjuder företaget snabb och effektiv service och underhåll till sina kunder.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som mekaniker kommer du att reparera, felsöka samt arbeta med förebyggande underhåll. I det dagliga arbetet förekommer flera olika moment bland annat svetsning, reparation och truckkörning.

Dokumenterad erfarenhet av verkstadsarbete är krav. Arbetsuppgifterna kommer variera mycket då kundernas behov är av stor variation.

Kvalifikationer
Rollen passar dig som är ansvarstagande, noggrann och driven. Du har ett problemlösande förhållningssätt och har god verktygs vana. Då rollen innebär viss typ av kundkontakt är det viktigt att du kan svenska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har god arbetslivserfarenhet som mekaniker, lastbils mekaniker alternativt reparatör av större entreprenadmaskiner men är du nyutbildad inom området och hungrig på att lära kan även det vara av intresse. Då arbetet kan innebära en del tunga moment ser vi gärna att du har god fysik.

Uppdraget är en hyrrekrytering, det vill säga att anställning kan gå över till kunden efter en period.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.