Hoppa till innehåll
Bors Press AB logotyp

Kvalitetsansvarig - bors press ab

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom producerande industri?

Är du lika bekväm bakom skrivbordet som ute på golvet?

Då kan detta vara din nästa utmaning. Bors Press söker nu en kvalitetsansvarig med engagemang och kunnande.

Vi söker dig som:

Har ett starkt intresse för kvalitetsarbete och vill vara sammanhållande och ansvarig för vårt operativa och förebyggande kvalitetsarbete. Du vill samarbeta nära med våra produktionsledare för att effektivt driva förbättringsarbete och processutveckling. Du fungerar som ett bollplank tillsammans med våra operatörer och produktionsledarna. Du kommer att ha befogenheter att registrera, hantera och avsluta avvikelser samt godkänna och följa upp korrigerande åtgärder. Du är prestigelös och gillar att jobba nära våra operatörer och produktionsledare samt trivs att ha både kund- och leverantörskontakt.

Dessutom kommer du att hålla internutbildningar, införa ny produktionsteknik, genomföra processförbättringar och säkra metoder. Rollen innebär också att skapa kontroll- och arbetsinstruktioner, stoppa produktion och utleverans om kvalitets-, miljö- eller andra krav inte uppfylls samt genomföra mätningar i mätmaskin samt ta fram mätprotokoll. Du genomför PPAP och ansvarar för strukturerad och relevant dokumentation. Du är delaktig och engagerad i att standarden efterlevs och uppfylls enligt ISO 9001 och 14001.

Vem är du?

Du har ett genuint engagemang för kvalitet och är intresserad av framtidens hållbarhetsabete kring vår produktion och de utmaningar som ställs på detta framöver. Du är en person som trivs både med administrativa och praktiska arbetsuppgifter, och som vill vara aktiv och involverad i våra processer både i produktion och försäljning. Du har erfarenhet från tillverkande industri med ett tekniskt intresse. Du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Som person är du noggrann och strukturerad. Du trivs i ett lagbygge där samarbete är viktigt.

Vi erbjuder dig:

En möjlighet att vara en nyckelperson i vårt kvalitetsarbete och en central del i vår produktionsprocess. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö där du både får arbeta administrativt och hands on på golvet. Hos oss får du chansen att driva kvalitetsprojekt hela vägen och vara aktiv i våra processer. Vi erbjuder en utvecklande roll i ett stabilt företag med lång erfarenhet och en stark position på marknaden.

Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Bors Press med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, du kan nå honom på 0370-302501. Ansök via vår hemsida www.fskpeople.se.

Välkommen med din ansökan till oss på Bors Press!
Bors Press AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1987 säljer vi konkurrenskraftiga produktionstjänster. Vi har utvecklats genom åren och idag kan vi erbjuda produktion av mer komplicerade plåtdetaljer som både är stansade, laserskurna och bockade.

Vi har de senaste åren byggt ut och satsat i vår anläggning i Bor strax söder om Värnamo. Vi har idag ca 8000 kvadratmeter med ett effektivt produktionsflöde och lagerhantering.

2023 omsatte bolaget 100 miljoner kronor med 35 anställda.

Vi älskar plåt!