Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Montörer sökes till Varberg och Falkenberg!

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Montör sökes till Varberg och Falkenberg!

Just nu söker vi på Lernia efter montörer till en av våra kunder i Varberg och Falkenberg. Är du händig och tycker om att lära dig nya saker? Är du en lagspelare som trivs att samarbeta i grupp? Vänta inte med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Som Montör till vår kunder kommer du att ansvara för delar av produktionsflöden och arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Vi välkomnar dig som har ett tekniskt intresse att söka tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare arbetat som montör och har ett truckkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, hjälpsam och noggrann.

Formell kompetens
  • För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket.
  • Arbetserfarenhet av montörsyrket eller liknande arbetsuppgifter.
  • Det är meriterande om du har truckkort.
  • Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund.
Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Plats: Varberg, Falkenberg

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, Visstidsanställning.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.