Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Sommar jobb inom industrin

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom industri. Du ingår i team där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom maskin-övervakning och justering av maskiner, avsyning, sortering samt truckkörning mm.

Formell kompetens

B-körkort samt tillgång till bil.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Truckkort och hjullastarkort är meriterande

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning gärna med inriktning mot teknik eller motsvarande yrkeserfarenhet från industri och produktion. Det viktigaste är att du har rätt inställning, är punktlig, arbetsam och har lite jäkla anamma. Du får gärna ha ett tekniskt intresse och vara nyfiken på att jobba inom industrin.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Då arbetet stundtals kan vara tungt och monotont behöver du vara i god fysisk form.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ heltid, 2-skift eller dagtid/ Halmstad med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med Din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning letar inför sommaren ett flertal jobbsugna extraarbetare inom industri för våra kunders räkning. Det är heltid under sommaren. Du blir anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad med omnejd.