Hoppa till innehåll
Micor Tooling AB logotyp

Vi rekryterar en lödare till Micor Tooling i Laholm

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du sugen på nya utmaningar och vill arbeta med lödning på ett trevligt företag i Laholm?

Micor Tooling är en del av LSAB-koncernen i Sverige. Tooling erbjuder ett komplett sortiment av cirkelsågblad, bandsågblad, hyvelverktyg och PCD-verktyg.

Med över 150 års samlad erfarenhet vet vi vad som krävs, vilket har gjort att vi har blivit en av de ledande leverantörerna i norra Europa.

Arbetsuppgifter

Som lödare kommer du att arbeta i verkstaden med lödning, blästring och behandling av detaljer. Du ansvarar för att produkterna håller hög kvalité. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsuppgifter med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Det är viktigt att du har ett noggrant sinne och tålamod för att säkerställa hög kvalité då jobbet är precisionsinriktad.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av lödning och verkstadsarbete. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom lödning och ritningsläsning.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv och engagerad med viljan och förmågan att lära dig nya saker.. Du är tekniskt lagd, noggrann och är stadig på handen. Vidare tror vi att du självgående, ambitiös och har ett öga för detaljer. Självklart är det också viktigt att du har en naturlig känsla för struktur och ordning då det är av största vikt att produkterna i tillverkningsflödet hanteras på ett strukturerat sätt. För att trivas på arbetsplatsen är du en ödmjuk och glad kollega som sprider positiv energi.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan och kontaktuppgifter
För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret . Vänligen kontakta rekryteringsansvarig Annette Klang via e-post: annette.klang@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Micor Tooling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.