Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Arbetsledare inom elunderhåll till Ringhals!

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Ringhals kärnkraftverk - där teknik möter säkerhet och innovation. Vi söker en junior arbetsledare med utbildning och erfarenhet inom el som vill ta nästa steg i karriären. Här blir du en del av ett team som värdesätter sammanhållning och arbetsglädje. Har du den kompetens och erfarenhet som krävs för att bli en del av vårt team? Låt oss ta reda på det!Om tjänsten

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kärnkraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Nu investeras det för framtiden - för att kunna producera mer el, men samtidigt möta våra och omvärldens höga krav på säkerhet, miljö och tillgänglighet. Ringhals har drygt 1 400 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. På Ringhals arbetar de ständigt med att utveckla verksamheten och arbetssättet för att kunna nå de krav som kunder och omvärlden ställer på dem, var på de ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid.

Just nu söker vi på Academic Work dig som är redo att ta nästa steg i karriären i rollen som arbetsledare till avdelningen inom elunderhåll på Ringhals. I denna roll kommer du att få handledning av befintliga arbetsledare och arbeta nära dem och på så vis få utmärkta möjligheter att utvecklas i din roll tillsammans med dina kollegor. Du kommer successivt att ta mer ansvar med målet att arbetsleda personal i deras dagliga uppgifter. Denna roll passar dig som är kommunikativ och trivs i roller med stora kontaktytor där ett fungerande team work är av största vikt.

Tjänsten hos Ringhals är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

Du erbjuds

 • En konsultchef som stöttar dig i din utveckling
 • Lönetillägg och milersättning för dig som pendlar minst 5 mil till Ringhals, exempelvis för dig som bor i Göteborg, Halmstad eller pendlar från annan ort
 • Fast månadslön


Arbetsuppgifter
 • Arbetsleda egen och inhyrd personal
 • Delta i dagliga planeringsmöten med driftkontoren samt vid övriga planeringsforum
 • Följa upp underhållsaktiviteter och administrera underhållsplaner
 • Ha daglig kontakt med underhåll, drift, service för att samordna och stödja planeringen av underhållsarbetet
 • Vara med och ansvara att arbetet utförs på ett kompetent, säkert och miljöriktigt sätt för person och anläggning


Kvalifikationer
 • Har en gymnasial utbildning inom el
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom ett tekniskt arbete, starkt meriterande om detta är inom el-området
 • Har någon form av tidigare erfarenhet av att leda arbeten, exempelvis som team lead eller arbetsledare
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
 • Har vana att arbeta i Officepaketet
 • Innehar ett svenskt medborgarskap då detta krävs för att gå igenom säkerhetsprövningen för tjänsten

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande och strukturerad
 • Anpassningsbar och flexibel
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se