Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Teknisk säljare till KPAB

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
KPAB Industri AB är beläget i Kvänum - ett litet samhälle på Västgötaslätten där entreprenörskap och uppfinningsrikedom har långa traditioner. Här förenas högteknologi med klurigt bondförnuft, korta beslutsvägar och ett personligt bemötande vi som familjeföretag värnar om - och med Benders som delägare har vi de resurser som krävs för att ständigt ligga i utvecklingens framkant.

För mer info se kpab.com

Vi förstärker nu vårt team inom produktsortiment dörrar och söker därför en Teknisk Säljare som kan ta vår försäljning till nästa nivå. Är du en engagerad och affärsdriven person som älskar att skapa och vårda kundrelationer? Då är det dig vi söker!
Som Teknisk Säljare hos oss kommer du att spela en avgörande roll i att utveckla vår kundbas och våra affärsmöjligheter. Här får du chansen att arbeta med innovativa dörrlösningar i nära samarbete med våra kunder.

Arbetsuppgifter
  • Besöka och vårda relationen med befintliga kunder samtidigt som du aktivt söker upp och bearbetar nya affärsmöjligheter för att bredda vår kundbas.
  • Vara expert inom dörrlösningar och erbjuda kvalificerad rådgivning till våra kunder, som inkluderar bygghandel, byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, modulbyggare och dörrspecialister.
  • Ta emot och hantera kundförfrågningar, från offert till avslutad affär.
  • Uppföljning av offerter och försäljning för att maximera vår tillväxt.
  • Utarbeta försäljningsprognoser och strategier för framtida utveckling.
Profil
Vi tror att en eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande kunskap i kombination med några års erfarenhet av försäljning, gärna inom bygg- eller dörrbranschen, är en förutsättning för att lyckas i den här rollen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är målmedveten och har ett starkt driv inom försäljning. Som person är du också social, kommunikativ och har ett brinnande intresse för relationsbyggande. Vi förutsätter att du är noggrann och strukturerad samt besitter en prestigelöshet och samarbetsförmåga som passar in i mindre organisationer.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en nyckelspelare som är med och driver vår tillväxtresa framåt! Här får du stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vill du vara med och växa med ett företag som värdesätter dina idéer och din insats? Då har du kommit rätt! Välkommen att bli en del av vårt team.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren