Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Amiga söker Produktchef

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Från hjärtat av Västsverige fokuserar vi vår kraft och kunskap på produkter och helhetslösningar inom el och belysning. Här utvecklar och tillverkar vi kraftfulla och innovativa produkter för den nordeuropeiska byggindustrin. Vårt sätt att tänka på helhet och hållbarhet i kombination med vår erfarenhet gör att vi har kraften att förändra.
Vi finns i Vara och är idag ett 40-tal anställlda. Läs mer på amigaab.se

Vill du bli en del av ett gäng med högt i tak och härlig teamkänsla där du ges möjlighet att påverka bolagets fortsatta utveckling? Nu söker vi en nyfiken och innovativ produktchef som tillsammans med oss vill ta företaget till nästa nivå!

Arbetsuppgifter
Som Produktchef på Amiga kommer du att vara ansvarig för att utveckla och genomföra produktstrategier som säkerställer att våra produkter möter marknadens behov och överträffar kundernas förväntningar. Du kommer att leda produktutvecklingsprocessen från idé till lansering samt säkerställa framgångsrik implementering och fortsatt tillväxt genom ett nära samarbete med övriga funktioner så som marknad, försäljning och teknik. I rollen ingår administration samt ekonomiskt ansvar för produkterna så som kostnadsberäkning, prissättning och lönsamhet. Det är en operativ roll där du ansvarar för att leda och driva teamet under processens gång.

Profil
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har ett starkt tekniskt intresse i kombination med en god förståelse för elbranschen. Du är en naturlig ledare som genom din affärsmässighet och ditt strukturerade arbetssätt bidrar till framgång. Din tidigare erfarenhet av produktutveckling och produktframställning, särskilt inom teknikdrivna branscher, ser vi som en förutsättning för rollen.
Du trivs i en entreprenörsdriven miljö där du får möjlighet att påverka och aktivt bidra till företagets fortsatta utvecklings- och förändringsresa. Vi tror att du som person är nyfiken, kreativ och lyhörd samtidigt som du besitter en god samarbetsförmåga, vilket hjälper dig att bygga starka relationer för att effektivt driva projekt framåt.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt besitter goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt Excel. Har du även tidigare erfarenhet av Garp och PIM-systemet Gung ser vi det som meriterande.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Sista ansökningsdag är 15 september.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren