Hoppa till innehåll
VBG Group Truck Equipment AB logotyp

Test-/Provningstekniker - VBG Group Truck Equipment AB i Vänersborg

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anna Sandell
Telefon
Ansök nu
Älskar du att lösa knepiga problem och strävar efter ständig utveckling? Då kan rollen som vår nya Provningstekniker vara din nästa spännande utmaning!

Om rollen
Vår provningsavdelning spelar en nyckelroll vid utvecklandet av vårt produktsortiment. Som provningstekniker kommer du att arbeta i våra testlokaler där vi utför bland annat statiska och dynamiska tester. Du kommer även att vara delaktig i fältprover när vi testar våra produkter på fältet. Hos oss får du ett varierat och självständigt arbete där du tillsammans med dina kollegor inom avdelningen och våra ingenjörer på utvecklingsavdelningen säkerställer att våra världsledande produkter uppfyller givna krav.

Som Provningstekniker kommer du att vara ansvarig för att förbereda och utföra provningar med hög systematik och noggrannhet. Du kommer även att dokumentera varje steg i processen för att säkerställa att vi alltid har tillgång till korrekt och användbar information för framtida referens. I arbetet ingår även att serva och underhålla vår utrustning för att se till att den är i bästa skick.

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som har grundläggande teknisk förståelse och ett genuint intresse av hur saker fungerar. Vi tror att du har gått industri eller teknik på gymnasiet och kanske har några års arbetslivserfarenhet. För att trivas i den här rollen behöver du gilla att arbeta mekaniskt, tex att skruva och meka med bilar samt att hitta på lösningar på mekaniska problem. Kunskaper inom CAD och grundläggande förståelse för PLC programmering är en fördel och erfarenhet av att arbeta med svarvning, fräsning och svetsning är meriterande.

Vi vill även att du har:
  • B-körkort
  • Kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
  • Grundläggande vana av Excel och Word
Hur är det att jobba hos oss?
VBG Group präglas av en jordnära, stark företagskultur som sammanfattas av våra gemensamma värderingar - Keystones. Våra Keystones är Helhetssyn, Affärsmässighet, Professionalism och Lagarbete, vilka skapar en grund för hur vi vill vara och agera gentemot varandra, våra kunder, leverantörer och övriga intressenter.

Om processen
I denna tjänst kan vi komma att genomföra intervjuer löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats.

I denna process har vi valt rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från rekryteringsfirmor.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Stad: Vänersborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige

Kontakt:
  • Stefan Johansson, chef 0521-277720
  • Anna Sandell, HR 0521-277757
VBG Group Truck Equipment AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

VBG Group är en internationell industrikoncern med cirka 2000 medarbetare i 15 länder. Moderbolaget VBG Group AB är en långsiktig ägare med gedigen industriell kompetens, stark företagskultur och finansiell uthållighet. Divisionen Truck & Trailer Equipment erbjuder produkter och tjänster som bidrar med stort värde för kunder och användare i form av ökad driftsäkerhet, personlig säkerhet och effektivitet. Vår tillverkningsanläggning i Vänersborg förser den internationella marknaden med släpvagnskopplingar och automatiska snökedjor. För mer information: www.vbggroup.com