Hoppa till innehåll
Presso AB logotyp

Kvalitetsingenjör

Publiceringsdatum
21 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Presso är inne i en intressant utvecklingsfas med tydliga satsningar på att utveckla verksamhet och produktion med ännu större fokus på effektivitet och kvalitet. För att möta framtiden förstärks därför organisationen på flera positioner och nu är det dags att tillsätta en Kvalitetsingenjör

Vi är på jakt efter dig som ser förbättringar som en naturlig del av dagen och gillar att jobba förebyggande. Vi vill att du i nära samarbete med medarbetare och organisation utmanar status quo och initierar och stimulerar till förbättringar och utvecklingsinsatser. Du ingår i avdelningen Kvalitet, som består av 3 kompetenta kollegor. Du rapporterar till Kvalitetschefen.

Effekten av Kvalitetsavdelningens viktiga jobb ska synas genom hög kundtillfredsställelse och förbättringar av KPI:er. Ert jobb ska också synas genom att ni underlättar medarbetarnas vardag och gör det enkelt för alla att prestera genom säkra processer, fungerande teknik, bra arbetsinstruktioner, 5S etc.

Viktiga arbetsuppgifter är:
  • Driva dokumentation och arbetssätt framåt genom analys och rotorsaksarbete.
  • Införa och implementera systematiskt och standardiserat arbetssätt.
  • FMEA, 8D och styrplaner.
  • Reklamationshantering
  • Aktivt stötta övriga organisationen i kvalitetsfrågor.
  • Driva projekt
Din Profil

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning, t.ex. YH/Högskola inom kvalitet, produktionsutveckling, logistik etc. Några års erfarenhet från relevanta yrkesroller önskas där du framgångsrikt arbetat med kvalitet och förbättringar, gärna från fordonsindustrin.

Förutom hög kompetens inom kvalitetsteknik, räknar vi med att du har en bra verktygslåda med metoder och verktyg för kvalitetsutveckling och förbättringsarbete. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom affärssystem och IT.

Som person vill vi att du är initiativrik och analytisk med förmåga att skapa systematik och struktur med bra resultat. Vi söker en "gemba"-person som trivs "ute i verkligheten" och som med lätthet rör sig mellan produktionsgolvet och företagets övriga delar. Resultat är viktigt för dig och du triggas av att ständigt utveckla såväl dig själv, verksamhet som dina medarbetare.

Till sist - Självklart räknar vi med att kvalitet och affärsmässighet sitter i ryggraden och att du agerar som ett föredöme i organisationen.

Vi Erbjuder

En möjlighet att vara med och påverka vår pågående förändringsresa genom att bidra med dina analytiska färdigheter. Du kommer till ett team där vi trivs tillsammans och stöttar varandra mot gemensamma mål. Vi har förmånen att samarbeta med bra kunder och vara en del av en svensk värdekedja.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Ryberg på 0702 71 69 77. Vi hanterar löpande ansökningar och ser därför fram emot ditt intresse så snart som möjligt.

Välkommen att bli en del av Presso!

Om Presso

Presso AB är en helhetsleverantör av plåt- och trådkomponenter och bland kunderna märks ett flertal stora välkända industrikoncerner. Presso AB omsätter idag ca 200 miljoner och har totalt 75 anställda med produktion och kontor i småländska Skillingaryd och kontor på Lindholmen i Göteborg. För mer info: www.presso.se
Presso AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.