Hoppa till innehåll
Aratron AB logotyp

Mekanikkonstruktör till Aratron, Jönköping

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du mekanikkonstruktör med erfarenhet av linjärasystem? Aratron söker dig som har ett stort intresse för innovativa lösningar!

Är du en problemlösare med en bred teknisk kompetens? Trivs du med att arbeta som mekanikkonstruktör och vill förverkliga idéer från koncept till produkt? Just nu söker vi en erfaren mekanikkonstruktör med expertis inom linjära system som kan utforma optimala mekaniska lösningar för Aratrons kunder.

Aratron är en etablerad aktör med långvariga och lojala kundrelationer samt pålitliga produkter. Med sin starka marknadsposition strävar Aratron efter att ständigt förbättras. Välkommen till ett företag där du kan vara dig själv i en miljö präglad av öppenhet.

Ansök redan idag för att ta del av denna spännande möjlighet!

Ditt anställningserbjudande

Aratron värdesätter högt medarbetarnas kompetens och deras möjligheter till personlig tillväxt, vilket återspeglas i våra kärnvärden: Engagemang, Tillit, Respekt och Positivitet. Som en del av Aratron kommer du att ha klara mål och förväntningar på ett bolag med en familiär atmosfär. Aratron tror på en företagskultur där medarbetarna trivs och stannar länge, vilket ger möjlighet till ständig personlig och professionell utveckling. Deras regelbundna kundmätningar visar på en hög grad av kundnöjdhet, vilket resulterar i långvariga och lönsamma kundrelationer.

Utöver stärka kärnvärden och fina lokaler i Solna erbjuder även Aratron:
 • Friskvårdsbidrag
 • Hälsokontroll vartannat år
 • En friskvårdstimme per vecka för friskvård på arbetstid
 • Subventionerad lunch
 • Mobiltelefon och bärbar dator
 • Bonusmöjlighet
 • ITP1 tjänstepension enligt kollektivavtal.
Dina arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör på Aratron kommer du ha en central roll i processen från koncept till produkt. Med din expertis i 3D CAD och maskinkonstruktion kommer du att arbeta nära kunder för att ta fram optimala lösningar och skapa konceptlösningar baserade på deras behov.

Du kommer att:
 • Samverka med kunder för att konstruera optimala och anpassade konceptlösningar
 • Skapa 3D-modeller och ta fram produktions- och kundunderlag
 • Tillhandahålla tekniskt stöd till kunder och kollegor samt tillsammans med säljare besöka målkunder
 • Utföra beräkningar på linjära drivsystem
 • Delta i interna utvecklingsprojekt och förbättringsarbeten
Värt att veta

Som mekanikkonstruktör kommer du att ingå i ett dynamiskt sälj- och teknikteam. Din roll innebär nära samarbete med erfarna mekanikkonstruktörer som är baserade på vårt kontor i Stockholm och ett nära samarbete med vårt säljteam som är spritt över olika delar av Sverige. Aratron har sitt huvudkontor i Solna, Stockholm, men du har möjlighet att arbeta från Jönköping med flexibilitet för hybridarbete. För närvarande finns det ett mindre antal kollegor som också är baserade i Jönköping.

Aratron erbjuder högkvalitativa transmissioner och linjärsystem samt moduler för linjär och roterande rörelse och i denna roll kommer du att jobba främst med Aratrons egen-utvecklad och mycket populära linjärsystem AL/AP som har breda användningsområden inom industrin såsom maskinkonstruktion, produktutveckling och industriautomation.

Våra förväntningar
 • Du har en kandidat- eller masterexamen inom maskinteknik alternativt en annan utbildningsbakgrund dock har gedigen erfarenhet av mekanikkonstruktion.
 • Du har erfarenhet av något CAD-program.
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Det är meriterande med erfarenhet av beräkningar på linjära drifter samt kunskaper inom animering och rendering.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:
 • Har förmågan att samarbeta och bygga tillitsfulla arbetsrelationer då du i din roll samverkar både internt och externt med olika parter.
 • Är resultatorienterad och har lyhördhet för kunden.
 • Är nyfiken och problemlösningsorienterad. Du ser orsakerna till problemet och kommer sedan med förslag på praktiska och sunda lösningar.
 • Trivs att arbeta i en teknisk- och kompetensintensiv miljö.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Aratron AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech