Hoppa till innehåll
AB Gilbert Gustafssons logotyp

Kalkylator – Mark & Anläggning

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Richard Aztor
Telefon
Bakom varje framgångsrikt entreprenadprojekt ligger ett gott kalkylarbete. En bra kalkyl skapar förutsättningar för en bra projektplan, med rätt bemanning och rätt maskiner på plats i rätt tid. Det ger oss helt enkelt förutsättningarna vi behöver för att göra kunden nöjd.

Om du har erfarenhet både av markarbeten och kalkylarbete kanske det är du som har förutsättningarna att bli vår nästa kalkylator?

Om rollen

Som kalkylator arbetar du i nära samarbete med våra kalkylatorer, platschefer och arbetsledare. Du kommer också att ha kontakt med både kunder och leverantörer. Det är ditt jobb att mängda och ta fram anbudskalkyler, där du själv behöver kunna räkna på alla förekommande markarbeten, ta in offerter och även handla upp underleverantörer, lämna anbud och förhandla om entreprenadens genomförande med våra kunder, göra kostnadsanalyser och sätta samman ekonomirapporter. Det är du som skapar förutsättningarna för lönsamhet, rimliga tidplaner och nöjda kunder. Du är också ett stöd och bollplank för de övriga på avdelningen i deras arbete.

Har du rätt kompetens och personlighet?

För att trivas i rollen och hos oss har du ett trevligt och professionellt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du kombinerar analytiska egenskaper och noggrannhet med god kommunikativ förmåga. Eftersom du kommer att ha kontakt både med kunder och leverantörer är det viktigt att du kan representera företaget utåt på ett bra sätt. Även internt är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser gärna att du har lätt för att Du samarbeta och att bidra aktivt till problemlösning och förbättringar. För att lyckas i rollen som kalkylator behöver du ha någon form av formell utbildning inom bygg- och anläggning samt några års branscherfarenhet av att räkna på alternativt driva och leda markanläggningsprojekt och/eller andra typer av entreprenadjobb.

Men viktigast av allt är såklart att du kan räkna rätt!

Vi har kontor i Eksjö, Nässjö och Vimmerby. Tjänsten som kalkylator kommer fram för allt vara lokaliserad på vårt kontor i Eksjö, men innebär också resor och besök i hela regionen där vi jobbar.

AB Gilbert Gustafssons Entreprenadfirma

Vi är ett heltäckande entreprenadföretag som verkat 60 år i anläggningsbranschen.

Med aktiva ägare, engagerad personal och egen maskinpark utför vi de flesta förekommande anläggningsarbeten.

AB Gilbert Gustafssons är idag cirka 100 anställda och arbetar huvudsakligen i Jönköpings Län, Kalmar Län och Östergötland.

Kvalitet på utförda arbeten och nöjda kunder är vår målsättning.

Vi sätter trivsel högt och våra skickliga medarbetare tillsammans med en omfattande maskinpark är våra främsta styrka.

Din ansökan

Skicka din ansökan till richard@gilbertgustafssons.se. Vi kommer att göra vårt urval löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så vänta inte för länge med din ansökan om du är intresserad. Har du frågor kan du vända dig till entreprenadchef Richard Aztor på 0706-53 83 74
AB Gilbert Gustafssons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gilbert Gustafssons är ett heltäckande entreprenadföretag som verkat mer än 60 år i anläggningsbranschen.

Med aktiva ägare, engagerad personal och egen maskinpark utför vi de flesta förekommande anläggningsarbeten.

Vi är idag cirka 100 anställda och arbetar huvudsakligen i Jönköpings Län, Kalmar Län och Östergötland.

Kvalitet på utförda arbeten och nöjda kunder är vår målsättning.