Hoppa till innehåll
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp

Kundmottagare/skadeberäknare

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Wennmans Bilplåt är ett väletablerat familjeföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vi är en modern skadeverkstad med helt nya lokaler som invigdes 2023.

Vi behöver nu ytterligare en medarbetare till vårt team!

Vi på Wennmans Bilplåt söker dig som har ett stort intresse för bilar och människor. Som kundmottagare och skadeberäknare har du hand om bilens skadeärende från början till slut.

Du är med i hela skadeprocessen och säkerställer en trygg och smidig upplevelse för alla kunder.

I rollen som kundmottagare och skadeberäknare kommer du hantera allt som behövs vid ett skadeärende så som kundkontakt, besiktning av skador, beräkning av kalkyler och även kontakt med försäkringsbolag.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Mottagning och utlämning av bil
  • Planering och hantering utav inlämnade bilar
  • Skaderådgivning och tidsbokning med kund
  • Besiktning av skador och beräkning av kalkyler
  • Övrig administration
Vi lägger stor vikt på service och att upplevelsen för kund ska vara så bra som möjligt! För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, har lätt att ta människor och gillar utmaning. Du behöver vara ansvarsfull och lösningsorienterad, även kunna hantera flera saker samtidigt utan att tappa fokus på service.

Vi söker dig som har någon form av fordonsutbildning och goda kunskaper inom fordonsteknik. Gärna att du har jobbat inom bilskadebranschen tidigare.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och B-körkort är ett krav.

Har du erfarenhet av Cabas och kunskap inom de olika affärssystemen som används är det meriterande.

Varmt välkommen redan idag då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöksdatumet i annonsen.
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet av försäkringsskador på bilar samt märkeräsförsäkring. Vi är auktoriserade för BMW, Mini, Opel, Subaru, Mitsubishi, Citroen och Suzuki.