Hoppa till innehåll
Safestep logotyp

Teknisk innesäljare / projektsamordnare till Safestep

Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Thomas Clavebring
Email
Telefon
Är du en driven säljare med erfarenhet från byggbranschen? Uppskattar du ett varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter? Vi söker just nu en teknisk innesäljare / projektsamordnare till vårt kontor i Uppsala!

Vilka är vi?

Safestep är en komplett leverantör inom halkskydd, glasfiber och tillgänglighetsprodukter som levererar lösningar till allt från industri och offshore, till byggbolag och arkitekter. Vi är ett stabilt växande bolag med marknad i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

I grannländerna arbetar vi mestadels med försäljning av produkter via våra återförsäljare. I Sverige erbjuder vi även monteringstjänster, med stort fokus på golvbeläggningar, installation av halkskydd och montering av taktila ledstråk. Här arbetar vi rikstäckande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett varierande jobb i ett litet men stabilt bolag, vilket gör att du naturligt får en aktiv roll inom bolags- och affärsutveckling och med tiden har stort utrymme att påverka och utforma din egen roll. Du blir en del av ett nära team som alla brinner för bolagets fortsatta utveckling, och du som anställd har stora möjligheter att påverka företagets resultat.

Vad innebär rollen?

Som teknisk innesäljare / projektsamordnare blir du länken mellan oss och våra kunder och har en viktig roll i att bygga och utveckla starka relationer med både kunder och återförsäljare. Du kommer att jobba främst mot byggbranschen, med fokus på taktila ledstråk, kontrastmarkeringar och projektering av montagejobb i hela Sverige. Din kundbas är bred, och sträcker sig från några av de största byggbolagen till mindre golvläggare i hela Sverige.

Du ansvarar för affären hela vägen från offert till order och uppföljning. Du bearbetar våra befintliga kunder och återförsäljare, samtidigt som du aktivt letar efter nya affärsmöjligheter. Du arbetar även som projektsamordnare och ser till att inbokade monteringsuppdrag utförs vid rätt tid och till rätt pris.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
 • Försäljning av våra produkter och tjänster. Vara drivande i hela säljprocessen från prospektering, offerering och, i de fall det önskas och behövs, även besök på plats hos kunden.
 • Hantera orderläggning och offerthantering samt support gällande prisförfrågningar och produktinformation för att leda kunden rätt.
 • Bearbeta och följa upp befintliga kunder och återförsäljare för att säkerställa långvariga relationer och öka organisationens lönsamhet.
 • Kartlägga och utveckla nya affärsmöjligheter.
 • Bevaka, leda, planera och ansvara för anbudsprocesser.
 • Projektering av våra montagejobb och övergripande ansvar över våra montörers tidsplanering.
Vem tror vi att du är?

Vi söker dig som är en social, ansvarstagande och driven säljare med starkt kundfokus. Du uppskattar en fri roll med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att

du har några års erfarenhet från försäljning och administration. Har du dessutom jobbat mot byggbranschen tidigare är det högst meriterande.

Krav:
 • 1–2 års erfarenhet av sälj och/eller projektledare.
 • Körkort.
 • Flytande i svenska och engelska.
Förmåner:
 • Gemensamma frukostar och tillgång till frukt, snacks och mellanmål.
 • Friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter sommaren.

Ansök genom att skicka in CV och personligt brev till info@safestep.se. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Safestep logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Safestep är ett modernt, nytänkande företag med ett starkt driv och ett unikt produktsortiment. Ja, unikt är ett starkt ord – men det finns faktiskt ingen annan som oss.

Vi har valt att gå vår egen väg, i en bransch som i övrigt är väldigt nischad. Vi påstår inte att vi är ensamma om att erbjuda halkskydd eller taktila ledstavar, men vi är ensamma om att slå ihop tre ganska åtskilda områden till ett. För oss är det däremot helt självklart, eftersom både halkskydd, glasfiberprodukter och tillgänglighet ryms inom det område vi väljer att kalla SAFESTEP – smarta, hållbara och moderna steg mot en säkrare framtid.