Hoppa till innehåll
Rexel Sverige AB logotyp

Rexel söker Säljare till Uppsala

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du hjälpa kunden till lösningen de behöver, men kanske inte vet att de vill ha? Trivs du i ett team där vi ställer upp för varandra och hjälps åt att lösa utmaningar? Då kanske vi är rätt för dig.

Din energi ska bidra med

Du blir en del av ett engagerat och drivet team som sätter kundens behov i första rummet, där vi snarare föreslår lösningar än säljer produkter. Tillsammans driver vi på elektrifieringen av Sverige, genom att hjälpa våra kunder med omställningen. Det betyder att vi har en viktig samhällsfunktion att fylla, även om vi kanske inte alltid tänker på det i vårt dagliga jobb. Med stark gemenskap samarbetar vi för att lösa de utmaningar vi möter, både inom teamet och inom Rexel. Självklart utan att släppa blicken på våra mål.

Vad vi letar efter

Vi är på jakt efter en Säljare med stor förståelse och inblick i vår branschy. Det kanske allra viktigaste är dock din förmåga att förstå kunden och dennes utmaningar - för att kunna hjälpa och guida dem till en lösning som passar deras behov. Du behöver samtidigt ha en förståelse för vikten av att nå resultat och uppsatta mål och på ett naturligt sätt balansera det med kundfokus. Givetvis har du lätt för att knyta kontakt med andra, är social och en tydlig teamplayer. För vi gör det här tillsammans.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast på vardagar och vi har kollektivavtal. Hälsa och välmående hos våra medarbetare är viktigt för oss, därför erbjuds alla ett årligt friskvårdsbidrag och vi har en partner för företagshälsovård. Vi genomför även olika friskvårdssatsningar. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning "Our Voice" där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är nödvändigt i vår bransch och något vi brinner för. Genom vår Rexel Academy får alla medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling, till exempel inom försäljning.

Hör av dig till oss!

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om jobbet, Rexel eller om mig, rekryterande chef Johan Sparf, är du varmt välkommen att slå en signal på 018-181634 eller via mail till johan.sparf@rexel.se

Om Rexel
Rexel är en av världens största energiteknikleverantörer med verksamhet i mer än 20 länder. Vi tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör och varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld. Idag. Läs mer om Rexel på rexel.se och hur det är att jobba hos oss här.

Rexel. Electrifying solutions that make a sustainable future possible.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Rexel Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se