Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
31 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Key Account Manager till Uppsala - Kronobergs län

Är du en driven säljare som gillar att bearbeta nya kunder och vill jobba med tekniska produkter? Då ska du söka tjänsten som Key Account Manager på Carsten Holm AB. Carsten Holm AB ägs av det danska företaget Carsten Holm A/S, där de flesta av dina kollegor arbetar. Här får du chansen att vara en nyckelspelare i vår expansionsresa i Sverige.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Carsten Holm AB kommer du att sälja standard- och specialtätningar till större OEM-kunder inom segment som hydraulik, pumpar, maskiner etc. Du kommer även bearbeta tillverkande industrin. I rollen ingår att bearbeta nya kunder men också utveckla relationer med dina befintliga kunder. Carsten Holm AB är i en uppbyggnadsfas i Sverige vilket ställer krav på hög aktivitet mot kund då ditt distrikt är obearbetat.

Du förväntas vara på resande fot två till tre dagar i veckan och ha två dagar för administration och att ringa kunder. Du kommer ligga ute max 10-15 nätter om året. Du utgår hemifrån och ditt distrikt innefattar Uppsala ner till Lund med fokus på östra sidan av Sverige.

I tjänsten ingår att:

 • Identifiera och utveckla nya kunder via telefon eller fysiska besök
 • Utveckla befintliga kunder
 • Delta i bolagets marknadsaktiviteter
 • Ha en pågående dialog med innesälj i Danmark
 • Delta på säljmöten i Danmark var tredje månad
 • Agera som en ambassadör för Carsten Holm AB på ett professionellt, etiskt och lojalt sätt

Vad har Michael Jacques Lauritsen, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Carsten Holm AB har mycket goda utvecklingsmöjligheter på den svenska marknaden. Med Holm Groups övergripande värderingar och många referenser finns det riktigt goda möjligheter att lyckas i jobbet för rätt säljare. Företaget fokuserar också på att ge den enskilde medarbetaren möjlighet och utrymme att utvecklas personligen."

Läs mer om vad Michael och Jan har att säga om livet på Carsten Holm AB.

https://career.masterhelp.se/carstenholmab

Om dig
Vi söker dig som är engagerad, driven och lite av en ”vinnarskalle”. Du är social, kommunikativ och gillar att skapa relationer. Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av försäljning av tekniska produkter. Vi ser gärna att du jobbat mot tillverkande industri så som hydraulik eller maskinindustrin tidigare, och har du redan ett kundnätverk är det meriterande. Det är också meriterande om du är van vid att utgå hemifrån och att arbeta ute under veckorna.

Vi söker dig som:

 • Är van vid att jobba självständigt
 • Är pedagogisk och kan förklara lösningar för kunden
 • Är en person som drivs av att bearbeta nya kunder samt prospects
 • Är duktig på att vårda befintliga kunder
 • Är strukturerad och duktig på att organisera
 • Är en ”likeable” person som gillar att nätverka
 • Är tekniskt intresserad
 • Har grundläggande IT-kunskap
 • Talar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
 • Har B-körkort

Vi erbjuder dig
Du erbjuds ett fritt arbete som säljare där du får arbeta med högkvalitativa produkter. Du får ett stort inflytande på ditt jobb och har teamet i Danmark i ryggen som ger dig det du behöver för att lyckas. Det är stor potential i Sverige och du får chansen att vara med på en spännande resa.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson. Du når Victor på 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Sedan 1979 har Carsten Holm A/S sålt och producerat standard- och specialtätningar för hydrauliska, pneumatiska, statiska och roterande applikationer för användning i de mest krävande miljöerna inom ett brett spektrum av industrier i Danmark och utomlands. De levererar allt från enstaka tätningar för maskinreparationer till prototyper för utvecklingsprojekt till tusentals packningar för stora OEM-kunder - allt i hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Carsten Holm AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup