Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Star Assistant/Receptionist Mercedes-Benz Uppsala 75%

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Automotive består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Automotive växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Star Assistant/Receptionist är du, tillsammans med en kollega, det första ansiktet våra besökare möter. Din huvudsakliga uppgift består i att säkerställa att våra besökare får hjälp av rätt person i rätt tid. I arbetet ingår även andra administrativa uppgifter såsom bland annat ansvar för utställningsområdet, vara behjälplig med provkörningar, digitala in- och utcheckningar samt stötta säljare och servicepersonal i deras arbete. Rollen kan närmast liknas en hovmästarroll men ur ett mer helikopterperspektiv. Tjänsten är på ca 75%.


Nyckelkompetenser/förmågor:

 • Förmåga att hantera stressiga situationer med lugn och beslutsamhet
 • Vara lösningsfixerad
 • Förmåga att engagera och entusiasmera kunder och personal
 • Positiv och ha förmågan att se och utföra uppgifter som behövs
 • Grundläggande kunskaper inom Microsoft Office 365 samt generell IT-kompetens
 • Öppen för flexibla arbetstider
  Varför jobba med oss?
  Denna tjänsten lämpar sig till dig som kanske inte vill eller har möjlighet att jobba 100%. Kanske är du delvis föräldraledig? Kanske studerar du vid sidan av?

  Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

  Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
  Hedin Bil logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  31 juli 2024 (15 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

  Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

  Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.