Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Kundservice hos GlobalConnect i Uppsala

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Att hjälpa människor är det bästa jobbet man kan ha. Håller du med? Om du gör det, och vill arbeta på en erkänt bra Kundservice, är det dig vi söker. Hos GlobalConnect hittar du ett engagerat, härligt och professionellt team med stora utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder vi?
Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor inom Kundservice. Du kommer till en arbetsplats med en genomtänkt uppstart för en lång karriär där du får hjälpa kunder såväl som kollegor. Genom ert arbete ser ni tillsamman nya framgångar och en verksamhet som ständigt utvecklas. GlobalConnect arbetar inom fiberetablering som är väldigt spännande bransch i ständig rörelse. Detta innebär en arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

Vem söker vi?
Vi vill komma i kontakt med dig som älskar att hjälpa människor och har funderat på en utpräglad karriär inom service och bemötande. Känslan i ett bra bemötande kommer till största del från dig som person. Tillsammans med uppsatta riktlinjer och verktyg hos GlobalConnect, blir detta en oslagbar kombination. Vi vill tala med dig oavsett om du har längre erfarenhet från service eller om du är i starten av din karriär.

Idag söker vi dig som kan börja i början av augusti. Vi söker dig som söker möjligheten till en tillsvidareanställning efter sommaren. Ansök idag och lär dig mer om tjänsten och teamet på GlobalConnect.


Vad innebär rollen?
Du kommer att arbeta som Kundservicemedarbetare där dina uppgifter består av att ta emot och besvara inkommande samtal och mejl om kundernas fiberprojekt. Du kommer att arbeta i ett härligt team där ni tillsammans erbjuder kunderna den bästa lösningen på deras frågor.

Vi söker dig som gillar service, kundkontakt och som trivs i telefon. Du motiveras av att arbeta ihop med ditt team och är som person driven, engagerad och redo för alla utmaningar!

GlobalConnect sitter i ljusa och fina lokaler vid stationen i centrala Uppsala. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 08-17.

Är du intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att skicka din ansökan. Har du frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren