Hoppa till innehåll
Renoa Group Oy logotyp

Säljare Relining

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Renoa är en lysande arbetsplats även enligt siffrorna

Vi gör årligen 26 000 meter relining i svenska villor, och vår kundnöjdhet är uppmätt till 4,4/5. För att kunna uppnå dessa siffror måste vi ta väl hand om våra medarbetare - vår personals vitsord för arbetsklimatet är utmärkt med ett NPS -värde på 55. Vi arbetar kontinuerligt att med utveckla våra tillvägagångssätt och behöver nya trevliga arbetskamrater då över en miljon villor står inför att renovera avloppet i Sverige.

Kom och bygg sundare hem tillsammans med oss
Nu söker vi en säljare till Uppsala. Som säljare i vår organisation, som är ledande inom avloppsrelining, hjälper du svenska villaägare med avloppsrenoveringar och säkerställer att fastigheterna får en lång livslängd. Detta, om något, är ett betydelsefullt arbete.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av husteknik eller försäljningsarbete, du lär dig genom arbetet och vi introducerar dig till uppgifterna med omsorg.

Du passar väl in i vår gemenskap om du är:
 • Ambitiös och positiv
 • Intresserad av försäljningsarbete och har en vilja att utvecklas i ditt yrke
 • Du trivs bland människor och kan anpassa dig efter olika situationer
 • Du är envis och redo att engagera dig i arbetet
 • Du har ett lagom avslappnat arbetssätt
Du kommer att spendera större delen av dina arbetsdagar hos våra kunder. Du bokar själv en del av dina kundbesök, men du får även besök från förfrågningar. Av oss får du en grundlig utbildning i våra renoveringstjänster och försäljningsarbetet. Du blir inte ensam i någon som helst situation, eftersom din chef och andra människor runt dig alltid stödjer dig.

Ditt arbete är av den rörliga sorten, så vi hoppas att du trivs bakom ratten i en bil. Vi erbjuder dig en företagsbil, alla verktyg och system som krävs för att lyckas i arbetet.

Förutom en arbetsplats har vi också annat att ge:
 • EN FANTASTISK ARBETSGEMENSKAP: Ett sammansvetsat team som stödjer dig
 • FORTBILDNING OCH ARBETSREDSKAP: Bra arbetsredskap och välfungerande system så att du ska kunna lyckas i arbetet
 • BRA FÖRTJÄNSTMÖJLIGHETER: Den genomsnittliga månadslönen för säljare är 35 000 - 50 000kr
 • FLEXIBLA ARBETSTIDER: Frihet under ansvar
 • FRISKVÅRDSBIDRAG: Vi vill uppmuntra våra anställda till hälsofrämjande aktiviteter
 • FÖRETAGSEVENEMANG: Gemensamma nöjen från kick-offer till lokala aktiviteter med teamet
Vår verksamhet styrs av ett ärligt och kundorienterat tankesätt, ansvar, styrkan i teamarbete samt modet att förnyas. Dessa är företagets värderingar som vi förbinder oss till.

Hos Renoa arbetar vi för att bevara hemmens värde från generation till generation. För oss är det viktigt att spara på naturresurserna genom att upprätthålla det befintliga byggnadsbeståndet. Våra kunder är villaägare och ägare av små fastigheter, för vilka vi utför relining av avloppsrör. Om arbetsplatsen låter intressant, läs mer om vår kultur https://renoa.se/jobba-hos-oss/ och kom och jobba med oss för att bygga sundare hem i Sverige.

Mer information om tjänsten får du av Jim Kinnunen, 070-9707444, ring och fråga!
Renoa Group Oy logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Renoa specialiserar sig på renovering av villor, radhus och lägenheter. Våra specialområden i Sverige är relining av avlopp och vvs-tjänster. Vi sysselsätter över 300 medarbetare i Sverige och Finland.

Vi har utvecklat nordiska hem i över 15 år och utfört fler än 40 000 renoveringar med höga krav på kvalitet och säkerhet. Tack vare vår omfattande erfarenhet, specialkompetens, högklassiga produkter och vår aldrig sinande verktygslåda av lösningar kan vi under samma tak erbjuda heltäckande teknisk kompetens för alla typer av hem.

Till våra mål under de kommande åren hör tillväxt och utveckling såväl inom landet som utomlands. Vår vision är tydlig; vi vill vara den mest betydelsefulla experten inom renovering av villor i Norden.