Hoppa till innehåll
Fresenius Kabi AB logotyp

Facility and Utility Manager

Ansök nu
Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv?

Vi söker en engagerad och ansvarstagande Facility and Utility Manager till vår verksamhet i Uppsala. Som Facility and Utility Manager ingår du i ledningsgruppen för Site Service inom Operations Sweden och har en viktig roll i vår organisation, med stora möjligheter att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter
Fastighets- och mediaavdelningen ansvarar för drift, service och underhåll av våra media- och fastighetssystem, lokaler samt Service Center. Media- och fastighetssystemen består av WFI- och renångeproduktion, kylsystem, tryckluft, kvävgas, ventilation med mera. Det är ett varierande och flexibelt arbete som ständigt utvecklas med ny teknik.

Dina arbetsuppgifter består av bland annat:
  • Planera, leda och följa upp verksamheten framåt mot uppställda mål
  • Personalansvar med fokus på att engagera och utveckla medarbetare samt arbetsmiljön
  • Ansvarig för att media- och fastighetssystem levererar enligt GXP
  • Budgetansvar för verksamheten
  • Planera, genomföra och följa upp förebyggande och akut underhåll inom ansvarsområdet
Om dig
Vi ser att du är utbildad ingenjör med god teknisk kunskap inom ansvarsområdet och med erfarenhet från ledande positioner. För att trivas och utvecklas krävs det att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är positiv, utåtriktad och kan självständigt driva ditt ansvarsområde framåt. Kunskap och erfarenhet inom GMP är meriterande.

Du anser att det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet, det läggs därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är nyfiken, driven och strukturerad samt har förmågan att kommunicera med medarbetare och chefer på olika nivåer i företaget. Du är uppmärksam på detaljer och arbetar för att ständigt förbättra metoder och arbetssätt.

Vi erbjuder
Ett intressant och utvecklande arbete där du förväntas bidra till upprätthållandet av fungerande arbetssätt och vid behov driva utformandet av nya.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Tillträde omgående. Resor mellan våra två siter i Uppsala och Brunna kan förekomma.

Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1000 anställda i Sverige och över 40 000 anställda världen över. Vår stolthet för våra produkter genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Hur den utvecklingen ser ut har du stora möjligheter att påverka själv.
Fresenius Kabi har dessutom blivit utsedda tillKarriärföretag 2024 och därmed en attraktiv arbetsgivare i Sverige tack vare våra unika karriärmöjligheter.
Vår globala organisation medför att det finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Joacim Forsström Skeppar via telefon, 018-644 617.
För fackliga kontaktpersoner kan du mejla till unionen-klubben@fresenius-kabi.com för kontakt med Unionen och till akademikerforeningen@fresenius-kabi.com för kontakt med Akademikerföreningen.

Varmt välkommen med din ansökan via länken. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Fresenius Kabi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fresenius Kabi AB Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot "Caring for life" sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare. I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.