Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Vi söker en Parts Counter/reservdelssäljare till Upplands Väsby!

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten:
Vi behöver stärka vårt team och söker en passionerad Reservdelssäljare med starkt fokus på kundnöjdhet och försäljning.
Du har ett genuint intresse för caterpillarmaskiner och drivs av att hitta rätt delar i sprängskisser.

Att jobba som reservdelssäljare hos oss är en mångfacetterad roll där du möter kunder över disk, tar emot samtal i telefon och jobbar med ärenden via mail. Fokus ligger på att hitta lösningar som skapar mervärde för kunden och företaget t.ex. vid slitage och renoveringar.

De du möter i din vardag är allt från entreprenad- och serviceföretag till lantbrukare och privata maskinägare, dessutom ansvarar du tillsammans med dina kollegor för reservdelsförsörjningen internt till våra fält- och verkstadsmekaniker runtom i Sverige.

Tjänsten är placerad på vår största filial, Upplands Väsby. I den här rollen står du för lokal närvaro, med viss kundkontakt över disk för rådgivning och reservdelsutlämning utöver att tillsammans med ditt team serva hela Sverige. I ditt team ingår reservdelsförsäljare som sitter utspridda på olika filialer i Sverige.

Din bakgrund:

 • Erfarenhet av självständigt arbete inom försäljning, kundservice och reservdelar.
 • God datormognad och kunna arbeta i många system samtidigt
 • Kunna förstå och söka i en sprängskiss
 • Erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner alternativt ett stort maskinintresse
 • Minimum gymnasiekompetens, teknisk inriktning är meriterande
 • Erfarenhet av olika affärssystem
 • Mycket god kunskap i engelska i tal och skrift

  För att trivas i rollen söker vi dig som är flexibel, lösningsorienterad och kan prioritera ditt arbete, bland många arbetsuppgifter. Du tar ägandeskap i alla ärenden som hamnar på ditt bord. Tillsammans med dina närmsta kollegor ansvarar du för reservdelsförsäljningen i Sverige via telefon och mail. Du drivs av att hitta lösningar och har en förmåga att identifiera och möta kundens behov på ett konsultativt och serviceinriktat sätt

  Vi erbjuder:

 • En omväxlande tjänst i en grupp där vi verkligen brinner för Caterpillar
 • En chans att representera ett av världens starkaste varumärken
 • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Omfattning: Tillsvidareanställning (heltid)
Placering: Upplands Väsby
Arbetstider: måndag till fredag 7-16:00 samt viss skiftgång 8-17:00
Frågor? Kontakta Acting Shared Service Manager Pernilla Wiklund tel: 0735309687 eller mail Pernilla.wiklund@zeppelin.com

Ansökan:
Låter detta som du? Skicka din ansökan så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 2024-06-30.

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.