Hoppa till innehåll
Stockholm Adsales Group AB logotyp

Key Account Manager i mediabranschen

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Tjänstebeskrivning
Tjänsten omfattar både print- och digital försäljning.
För att lyckas i en KAM-roll på Adsales Group är du är en stark relationsbyggare och du gillar att träffa kunder i möten, mail och via telefon.
  • Du är en social person, målmedveten och ambitiös och vill hela tiden framåt för att slå våra säljmål.
  • Rollen ställer höga krav på starkt eget driv och att du är proaktiv och lösningsorienterad. Du är självgående, strukturerad och gillar att jobba i team.
  • Du är den naturliga kanalen mellan oss som säljansvariga och ett antal redaktioner med chef- och digitala redaktörer hos uppdragsgivare – därför är det viktigt att du har ett moget och ansvarstagande sätt.
  • Du ansvarar för hela säljprocessen och jobbar mest med befintliga kunder som du löpande utvecklar och du lägger även stor kraft på nykundsbearbetning. I tjänsten ingår eget ansvar för ett antal varumärken, inkl. budgetansvar, och du har stor möjlighet att påverka både dina arbetsdagar, din utveckling och din lön.
Vi erbjuder dig att jobba med några av marknadens absolut starkaste varumärken, i en utvecklande och stark företagskultur - med sälj i fokus, i en miljö med korta beslutsvägar och det i ett riktigt gott gäng.

Vi jobbar i högt tempo mot högt uppsatta mål, men glömmer heller inte bort att ha roligt under resans gång. Vi har en stark kollektiv gruppkänsla, är högpresterande, glada, kompetenta och prestigelösa, tävlar ofta med varandra mot gemensamma mål, men även mot varandra i individuella säljtävlingar.

Våra uppdragsgivare har högt ställda förväntningar på oss och det möter vi upp mot b l a genom att ha de skarpaste medarbetarna på plats.
Är du en av dem?

Förmåner:

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Gruppbonusar
  • Individuella provisioner
Plats: Arenastaden, Pyramidvägen 7

Tillträde: 19 augusti eller efter överenskommelse.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan i dag då intervjuer sker löpande.
Till: info@adsales.se

Märk mailet: Ansökan KAM 2024

Välkommen med din ansökan!
Stockholm Adsales Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adsales Group AB är ett säljbolag som idag jobbar med ett 30-tal olika varumärken från några av Sveriges största mediahus. Vi är ett starkt säljteam, alla med genuin kunskap om medieförsäljning i många olika kanaler. I vår portfölj ingår försäljning inom print och digitalt.
Nu söker vi fler duktiga medarbetare till våra nya- och befintliga uppdrag.
Du som söker får gärna ha ett par års erfarenhet av medieförsäljning. Personlig ambition och lämplighet väger dock mycket tungt i vårt urval. Vi erbjuder dig möjligheter till utveckling inom försäljning och även goda karriärmöjligheter inom företaget.