Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Senior redovisningsekonom sökes till redovisningsbyrå i Kungsängen

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du utbildad redovisningsekonom med erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete på en redovisningsbyrå? Har du mycket goda kunskaper i Fortnox, Capego och känner dig bekväm med Visma? Just nu söker vi en senior redovisningsekonom för ett konsultuppdrag med möjlighet till direktanställning hos vår kund: en redovisningsbyrå i Kungsängen!

Om tjänsten
Nu söker vi för kunds räkning en redovisningsekonom som vill bli en del av deras redovisningsbyrå. Som Redovisningskonsult kommer du att arbeta med kvalificerade redovisningsuppdrag för redovisningsbyråns kunder inom olika branscher. Du kommer vara en del av ett litet och mycket engagerat team på fem personer som arbetar som redovisningskonsulter och alltid har hög professionalitet och kunden i fokus.

I din roll som Redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Löpande redovisning och bokföring
  • Avstämningar
  • Upprättande av bokslut och årsredovisningar
  • Rådgivning och konsultation till kunder kring ekonomiska frågor och skattefrågor
  • Hantering av deklarationer och rapportering till myndigheter

Tjänsten som Redovisningskonsult är ett konsultuppdrag via Adecco Professionals Stockholm. Startdatum för uppdraget beslutas i samråd med redovisningsbyrån när vi har hittat rätt kandidat, men tjänsten beräknas starta under hösten 2024 och kommer att pågå i ca sex (6) månader för att sedan övergå till en fast anställning hos redovisningsbyrån. Arbetet sker på plats i redovisningsbyråns lokaler i Kungsängen, norr om Stockholm, och möjlighet till distansarbete finns endast enligt överenskommelse med redovisningsbyrån.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har minst 3-5 års erfarenhet av självständigt arbete som redovisningskonsult, gärna på redovisningsbyrå. Erfarenhet av att hantera bokslut och årsredovisningar samt förståelse för aktuella skatteregler är ett krav. Du har mycket goda kunskaper i Fortnox och Capego och talar och skriver både svenska och engelska flytande. Kunskaper i Visma är meriterande.

Vidare ser vi att du är noggrann, analytisk och har ett starkt driv för att utveckla både dina egna och kundernas ekonomiska processer. Du är en problemlösare med en god kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa förtroende hos kunder. Som redovisningskonsult är det av högsta vikt att du är duktig på att prioritera, kan vara flexibel i ditt arbete och att du har professionalitet och kundvård som högsta prioritet.

Viktigt för tjänsten är:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning
  • Minst 3-5 års erfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom på redovisningsbyrå
  • Goda kunskaper inom bokslut och årsredovisning
  • Erfarenhet av att arbeta med olika ekonomisystem och goda kunskaper i Fortnox och Capego
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
  • Kunskaper i Visma är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Anstrén via emma.anstren@adecco.se. Observera att ansökningar inte tas emot via e-post.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.