Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsspecialist till offentlig verksamhet

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en redovisningsekonom med erfarenhet av koncernredovisning, skattefrågor och årsbokslut? Har du dessutom erfarenhet av revisionsarbete, Mercur, Unit4/Agresso och Visma? Vill du arbeta inom offentlig verksamhet? Då ska du söka vårt konsultuppdrag som redovisningsspecialist till vår kund inom offentlig verksamhet i Stockholm!

Om tjänsten

Som redovisningsspecialist kommer du att arbeta med redovisning, koncernredovisning, skattefrågor och årsbokslutsarbete. Du kommer att ansvara för att upprätta konsoliderade månads- och årsbokslut för en koncern och två underkoncerner. Vidare kommer du att arbeta i diverse system som Mercur, Unit4/Agresso, Visma koncern, Visma bokslut och Visma skatt. Du kommer även att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom redovisning.

I din roll som redovisningsspecialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Redovisning, koncernredovisning, skattefrågor och årsbokslutsarbete
- Upprätta konsoliderade månads- och årsbokslut för en koncern och två underkoncerner
- Arbete i diverse ekonomisystem som Mercur, Unit4/Agresso, Visma koncern, Visma bokslut och Visma skatt
- Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom redovisning

Tjänsten som redovisningsspecialist är ett konsultuppdrag på heltid via Adecco Professionals Stockholm Finance med start i september/oktober 2024 fram till sista april 2025.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller har motsvarande utbildning, gärna med inriktning redovisning. Du har yrkeserfarenhet av redovisning, koncernredovisning, skattefrågor och årsbokslutsarbete. Meriterande är bakgrund som revisor samt kunskap i systemen Mercur, Unit4/Agresso, Visma koncern, Visma bokslut och Visma skatt.

Som person tror vi att du är noggrann, prestigelös och har gott siffersinne. Du är en social person som tycker att det är roligt att arbeta i team, men du är inte rädd för att arbeta självständigt och ta egna initiativ och beslut. Det faller dig naturligt att vara hjälpsam, positiv och serviceinriktad.

Viktigt för tjänsten är:
- Utbildning som civilekonom eller motsvarande, gärna med inriktning redovisning.
- Yrkeserfarenhet av redovisning, koncernredovisning, skattefrågor och årsbokslutsarbete
- Meriterande är bakgrund som revisor och systemkunskap inom Mercur, Unit4/Agresso, Visma koncern, Visma bokslut och Visma skatt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Siri McGarvey via siri.mcgarvey@adecco.se. Ansökningar via email undanbedes vänligt.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.