Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Industrimedarbetare till Umeå Pulverlack

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Kom och bli en del av vårt gäng. Umeå Pulverlack söker nu en industrimedarbetare. Är du kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad så kan detta vara rätt jobb för dig!

Om Tjänsten

Övergripande kommer du att arbeta med att kvalitetssäkra miljön och hålla rent och snyggt.

Du ansvarar och tar hand om förbehandling av metallgods innan produkterna går in i produktion. Vidare arbetar du med service och lättare underhåll. Ta hand om blästersand, byta och rengöra filter samt kontakta tekniker om något är trasigt.

Att städa och hålla ordning och reda i lokalen och bland produktionsutrustning samt underlätta och stötta produktionen för operatörerna är också arbetsuppgifter som du kommer ansvara för.

I tjänsten ingår också administrativa arbetsuppgifter där du jobbar med internt kvalitetsarbete och hanterar reklamationer samt säkerställer statistik kring kvalité. Du sköter också exempelvis beställning av transporter eller tömning containrar.

Arbetstiderna är dagtid mellan 7:00-16:00.

Om Dig

Du har en gymnasieutbildning i grunden och gärna erfarenhet från industri. B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har truckkort. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Som person är du självgående, ansvarsfull och ordningsam. Du arbetar systematiskt och vill ligga ett steg före. Du har också lätt att samarbeta med andra.

Om Umeå Pulverlack

Vi är andra generationen lackerare med den erfarenhet och kunskap flera år i branschen ger. Med en tillämpning som anpassats till nya behandlingsprodukter och processer kan vi leverera efter våra kunders höga krav på kvalitet, flexibilitet och miljövänlighet. Pulverlackeringen sker vanligtvis som en del i en produktionskedja där leveranser i tid är ett måste för att en orderbeställning inte skall avstanna. Normalt kan vi möta alla våra kunders önskemål och beroende på val av kulör kan vi leverera dina varor inom några få timmar.

Vi tar miljö och säkerhet på allvar. Därför investerade vi en ny, stor pyrolysugn 2009. Att genom pyrolys avlägsna färg eller andra oönskade organiska ämnen från olika metallkonstruktioner är både effektivt och miljövänligt. Sommaren 2013 investerade vi i en ny modern förbehandling för att möta marknadens ökade krav. Samtidigt bytte vi ut vår gamla härdugn mot en större effektivare samt installerade ett conveyorsystem i taket. Vi har nu en toppmodern anläggning för förbehandling och pulverlackering.

Kontaktuppgifter

Umeå Pulverlack har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lundberg på 073-684 77 81 eller olof.lundberg@adecco.se

Adecco använder tester som en del av rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen att ansöka!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!