Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processoperatör inom industrin

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av ett arbete inom industrin? Vill du vara med och bidra i den gröna omställningen? Då kan vi ha ett uppdrag till dig!

Om Adecco
Adecco Bemanning fortsätter att växa och vi söker nu industriarbetare för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår konsultverksamhet där du blir anställd av Adecco och arbetar sedan som konsult ute hos vår kund. Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag på upp till 3000 kr per år och för att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om tjänsten
Du kommer arbeta hos någon av våra kunder inom industrin i Skellefteå med omnejd. Våra kunder har olika behov av kompetenser inom industri och produktion, det kan till exempel vara som maskinoperatör, processoperatör, lagerpersonal etc. Det är viktigt att du som person är självständig men att du även kan arbeta i grupp då det en stor del av arbetsuppgifterna kräver samarbete. Arbetstiderna kan variera och både natt och skiftgång kan förekomma.

Om dig
För att trivas ser vi att du är prestigelös, nyfiken och genuint intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter. Som person är du positiv, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta.
Tidigare erfarenhet inom industrin är meriterande och även om du har truckkort, lagervana eller kunskaper inom el och svets ser vi det som en fördel men inte ett krav. Däremot är körkort B ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varm välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hansolov Gustavsson via hansolov.gustavsson@adecco.se eller 070 277 66 75

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.