Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vår verksamhet växer i norra Sverige och till Skellefteå söker vi nu en Avdelningschef med kombinerat operativt ansvar för tre av våra affärsområden - Isolering, Ställning och Piping.

Tillsammans med våra övriga affärsområden erbjuder vi en helhetslösning som One Shop Supplier till våra kunder inom industriellt underhåll. För den här rollen axlar du ansvaret för såväl nya som befintliga kunder i Skellefteå med omnejd.


Vilka är vi?

Vi är en av de ledande industriserviceleverantörerna i Norden. Våra kunder väljer oss för vår tekniska bredd, kompetens och höga HSE-fokus. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och för oss kommer säkerheten alltid först med fokus på en trygg och trivsam arbetsmiljö.

Våra kunder finns idag inom energi-, massa-, kärnkrafts- och byggindustrin samt den petrokemiska sektorn. Flertalet av våra kunder håller just nu på att ställa om till en mer hållbar energiomställning för sin drift och produktion och där är vi på Bilfinger den självklara affärspartnern.

Hur du kommer att arbeta
Som Avdelningschef kommer du vara företagets ansikte utåt och den som driver vår affär genom att stärka våra befintliga kundrelationer som att bearbeta nya. Tillsammans med Projektledare inom våra olika affärsområden ser du till att våra projekt blir en succé - för såväl våra medarbetare och kunder!

Där utöver så kommer dina arbetsuppgifter innebära bland annat:
 • Personalansvar för både yrkesarbetare och tjänstemän
 • Budget- och resultatansvar samt projektledning
 • Anbudsarbeten, försäljning och kontraktsförhandlingar
 • Uppföljning av det operativa arbetet och löpande progress i projekten
 • Effektivt nyttjande och planering av resurser
 • Bygga nätverk inom organisationen och hitta mervärde i vårt kunderbjudande

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet inom teknik, industri eller bygg och erfarenhet av ledande befattning med personalansvar och projektledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av rörsvets, konstruktion eller VVS-/byggentreprenad tillsammans med resultat-och budgetansvar. B-körkort är ett krav och du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal skrift.

För att trivas hos oss
Är du troligtvis enkundorienterad person med ett stort affärsintresse. Du sätter stort värde på kvalitet, säkerhet och hälsa och finner det självklart att utgå från dessa i ditt dagliga arbete. Du har lätt att hitta lösningar och ser möjligheter när du möter utmaningar och är naturligt driven med en god kommunikativ förmåga. För dig är en bra dag på arbetet när både du och din arbetsgrupp tillsammans gjort en bra insats för kund. Du sätter också högt värde på att struktur i ditt arbete tillsammans med högt fokus på uppföljning av resultat och mål.

Vad vi erbjuder
 • Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget
 • Stöttande och engagerade kollegor
 • Flexibla arbetstider - Vi vet att livet ibland blir enklare att få ihop om du emellanåt behöver gå tidigare eller arbeta hemifrån.
 • Bra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
 • Förmånligt kollektivavtal med arbetstidsförkortning och klämtimmar.
Vid frågor om tjänsten
För vidare frågor om tjänsten kontakta ansvarig för affärsområdet:

Isolering: Samuel Risbeck 0729-93 67 93 alt samuel.risbeck@bilfinger.com
Ställning: Erik Lindén 0761-37 10 13 alt erik.a.linden@bilfinger.com
Piping: Anders Bryngelsson 0761-39 97 39 alt anders.bryngelsson@bilfinger.com

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig!
Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har vi ca 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore. Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll, revisioner - men även miljöteknik och digitala applikationer. På Bilfinger är vi engagerade i att skapa värde och att kontinuerligt arbeta med förbättringar tillsammans med våra kunder. Fokus på hälsa, säkerhet och miljö är en viktig del av våra leveranser och även det som gör oss konkurrenskraftiga.