Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Använd din programmeringserfarenheter för att utveckla framtidens nät!

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu finns möjligheten för dig som har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling! Hos Tietoevry kommer du arbeta med nya tekniker som tillsammans med dina färdigheter kommer bidra i utvecklingen av samhällets viktiga funktioner. Låter detta som något för dig? Ansök isåfall direkt, urval sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!



Om tjänsten

”Det bästa med Tietoevry är att man får arbeta med att utveckla den senaste tekniken inom trådlös kommunikation samt att det är en arbetsplats med många trevliga och roliga medarbetare. Storleken på arbetsplatsen gör att det exempelvis alltid finns någon intressant person att äta lunch med eller att diskutera något specifikt intresse med” - Mårten, utvecklare på Tietoevry.

Tietoevry är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet, med fokus på att skapa digitala lösningar för företag och samhället. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. På kontoret i Umeå sitter 150 personer fördelade på 3 våningsplan. Här är arbetsmiljön inspirerande och drivs av teamkänsla och laganda i ett öppet landskap.

Du erbjuds

  • Kompetensutveckling i en miljö där du får lära dig nya saker varje dag.
  • Meningsfulla projekt i en samhällsviktig bransch som växer och utvecklas snabbt.
  • Öppen och stark organisationskultur som präglas av nyfikenhet och prestigelöshet.
  • Ett nätverk för att lära, dela med sig av kunskaper samt diskutera olika lösningar.
  • Balans mellan arbete och privatlivet där TietoEvry har en flexibel arbetsmodell där ditt arbete präglas av frihet under ansvar.
  • Förmåner så som kollektivavtal, högt friskvårdsbidrag, försäkringar, pensionssparande, möjlighet till fritidsstudier, föräldralönstillägg och utbildningar.


Kvalifikationer
  • Har en examen inom IT, exempelvis datavetenskap.
  • Har några års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling i C/C++.
  • Har genuint intresse för programmering.
  • Besitter goda kunskaper i Engelska då Tietoevry arbetar i en internationell miljö.

Det är meriterande om du har erfarenhet av agilt arbete, Linux och test.

För att trivas och lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ordningsam
  • Hjälpsam
  • Intellektuellt nyfiken
  • Målmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se