Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Innovativ elkonstruktör till Brokk - utmana teknikens gränser!

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Irma Öhlund
Telefon
Ansök nu

Vill du utveckla nästa generations rivningsrobotar? På Brokk söker vi en elkonstruktör som inte räds att tänja på tekniska gränser. Här får du designa, testa och förverkliga idéer direkt i våra produkter. Om du har en passion för teknik och vill bidra till framtidens lösningar, då kan du vara den vi letar efter.

Om företaget
Brokk är ett globalt marknadsledande företag. Vi utvecklar, tillverkar och säljer rivningsrobotar till hela världen. Vi är en internationell koncern som omsätter över 1,6 miljarder kronor och omfattar över 20 bolag globalt, varav fem är tillverkande bolag och resterande är säljbolag. Koncernen växer kontinuerligt, både organiskt och genom förvärv.

Företagskulturen hos oss på Brokk är viktig. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Tillsammans driver och jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten. Vi har korta beslutsvägar och tvekar inte att testa oss fram för att hitta smartare sätt att arbeta på. Samtidigt har vi en stöttande gemenskap där nyfikenhet och engagemang är drivmotorn i vardagen. Brokk är ett framgångsrikt, lönsamt och växande företag, både i Sverige och globalt. Vi har mer än dubblerat omsättningen de senaste 10 åren. Hos oss blir du en del i ett vinnande lag!

Dina arbetsuppgifter
Som elkonstruktör hos oss får du en central roll i att utveckla våra produkter och driva fram nya tekniker. Du arbetar tätt tillsammans med våra hydrauliker, mjukvaruutvecklare och mekkonstruktörer i Skellefteå. Dina uppgifter sträcker sig genom hela utvecklingsprocessen - från att skapa konstruktionslösningar till att beräkna och dimensionera frekvensomformare och motordrifter samt ta fram tillverkningsunderlag.

Du får stor frihet att tänka nytt och testa dina idéer, med korta beslutsvägar som gör att vi snabbt kan omsätta dina lösningar i praktiken. Dessutom är du aktivt delaktig i att testa och utvärdera de färdiga produkterna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Till den här tjänsten söker vi dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning, erfarenhet av konstruktionsarbete och en vilja att skapa något nytt. Kompetens inom motordrifter, batteriteknik eller laddning är en fördel, men det är din nyfikenhet, ditt mod och innovativa driv samt din förmåga att se både helheten och detaljerna som gör dig rätt för oss.

Hos Brokk lägger vi stor vikt vid lagarbete och söker en kollega som trivs i samarbete och som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi erbjuder helt enkelt en roll där du aktivt bidrar till att forma framtidens teknik.

God kommunikativ förmåga i svenska och engelska är ett krav.

Information och kontakt
På Brokk får du chansen att växa i en inspirerande miljö. Vi ger dig en bra start med stöd och introduktion för att du snabbt ska känna dig hemma. I vårt teknikteam arbetar vi nära varandra, delar idéer och utvecklar framtidens maskiner tillsammans.

Tjänsten avser heltid med placeringsort i Skellefteå.
Sista ansökningsdag är 2024-09-22. Kandidaturval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Brokk med Wikan Personal. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Grahn på johan.grahn@brokk.com, alt. 0910-71 18 42 eller rekryteringskonsult Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt. irma@wikan.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Välkommen!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Brokk är ett globalt marknadsledande företag. Vi utvecklar, tillverkar och säljer rivningsrobotar till hela världen. Vi är en internationell koncern som omsätter över 1,6 miljarder kronor och omfattar över 20 bolag globalt, varav fem är tillverkande bolag och resterande är säljbolag. Koncernen växer kontinuerligt, både organiskt och genom förvärv. Företagskulturen hos oss på Brokk är viktig. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Tillsammans driver och jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten. Vi har korta beslutsvägar och tvekar inte att testa oss fram för att hitta smartare sätt att arbeta på. Samtidigt har vi en stöttande gemenskap där nyfikenhet och engagemang är drivmotorn i vardagen. Brokk är ett framgångsrikt, lönsamt och växande företag, både i Sverige och globalt. Vi har mer än dubblerat omsättningen de senaste 10 åren. Hos oss blir du en del i ett vinnande lag!