Hoppa till innehåll

Projektledare

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven, affärsmässig projektledare som tycker om att leda ditt team i en entreprenöriell organisation?Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet och i en framtidsbransch med kommande massiva investeringar i energiinfrastruktur? Då är detta något för dig! Just nu söker vi en projektledare till Trollhättan. ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Du blir en viktig nyckelspelare i vår organisation för att vi ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Hos oss gör du skillnad!Arbetsuppgifter I denna roll kommer du främst driva nätanslutningar åt vår kund Vattenfall Eldistribution. Ditt uppdrag är att leda och genomföra dina uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår att planera och ansvara för genomförandet av uppdragen, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen. Placeringsort är Trollhättan.Vem är du?

Du har lätt att samarbeta i grupp, är en god kommunikatör och gillar att leda och organisera personal. Är strukturerad och tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett stort hjärta och engagemang i det du tar dig för. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Tidigare erfarenhet inom elkraftsområdet eller markentreprenader är meriterande. Vårt erbjudande Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder: • Attraktiva medarbetarförmåner • Frihet under ansvar • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde • Stora utvecklingsmöjligheter och tillgång till ett gediget internt utbildningsprogram • En stimulerade miljö samt ett lokalt ansvar och mandatAnsökan och frågor Har du frågor om tjänsten kontakta Martin Augustsson på tel. 073-7239589. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-05-31. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Facklig kontakt

Maria Granqvist, 0703-244028 (Unionen)Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)

Om arbetsgivarenONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se