Hoppa till innehåll
Moelven Byggmodul AB logotyp

Fabrikschef, Torsby

Sista ansökningsdag
18 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av att leda personal? Skulle du vilja vara med och producera hållbara träbaserade modulhus. Vi söker dig som är en engagerad och närvarande ledare som inspirerar och motiverar dina medarbetare. Som fabrikschef har du ett helhetsansvar för produktionen och driften av fabriken i Torsby! 

 



Om tjänsten

Vår nuvarande fabrikschef går vidare till nya spännande utmaningar inom Moelven Byggmodul AB!

I rollen som fabrikschef kommer du tillsammans med produktionsledningen driva och utveckla fabriken. Arbetet med system och struktur är viktigt för att få den dagliga verksamheten att fungera på ett så effektivt sätt som möjligt. Det krävs en uthållighet i att ro de redan påbörjade förändringarna i land samtidigt som du skapar förutsättningar för framtida utveckling och tillväxt av fabriken och dess medarbetare. Du är en god ledare som är intresserad av människors utveckling och brinner för att vidareutveckla vår verksamhet.

Du ingår i den operativa ledningsgruppen inom bolaget och har personalansvar för dina produktionsledare. I fabriken arbetar 70 personer.

Ansvarsområden:

  • Ansvara för fabrikens dagliga drift, produktion, lönsamhet och kvalitét
  • Personalansvar som utövas genom ett aktivt ledarskap. Kommunikation och förtroendeingivande skapar förutsättningar för utveckling/nytänkande och resultat är i fokus.
  • Utveckla människor, processer, strukturer och implementera förbättrade system
  • Optimera verksamheten mot företagets mål
  • Utvärdera och vid behov justera kapacitet
  • Driva produktions- och verksamhetsutvecklande aktiviteter/projekt
  • Kontinuerligt kompetensutveckla personal
  • Aktivt bidra till ledningsgruppen


Om dig

Som person är du prestigelös, nyfiken och lösningsorienterad. Du har förmåga att snabbt skapa dig en helhetssyn som gör det lätt för dig att tydliggöra och leda organisationen på kort och lång sikt. Du är digitalt intresserad, drivs av att söka förbättringar och har en god förståelse för moderna produktionsprocesser och metoder. Du är affärsmässig och handlingskraftig med en förmåga att analysera, genomföra och följa upp verksamheten.

Du är en trygg ledare med god personkännedom och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Du är genuint intresserad av människor och har en god förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare och andra intressenter. Ditt arbete genomsyras av ett långsiktigt och proaktivt tänk där du driver verksamhet och utvecklar medarbetare både för dagens verksamhet men även för framtiden.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom bygg, maskin, industriell ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet från en ledande befattning från produktions-, industri- och/eller byggverksamhet. Du har god datavana och B-körkort.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med stor möjlighet att påverka och bidra i hela bolaget!

Moelven Byggmodul AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven  är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Byggmodul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med tre produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 500 miljoner SEK och ca 500 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby och Säffle.

Mer information om Moelven.