Hoppa till innehåll
Uddeholms AB logotyp

Chef - Produktionsnära El

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en engagerande ledare med erfarenhet inom industriellt underhåll och el? Brinner du för att skapa en säker arbetsmiljö och driva utveckling av både personal och processer? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! Vi söker nu en Enhetschef för Produktionsnära El då vår nuvarande chef går vidare.

Din uppgift

I rollen som Enhetschef för Produktionsnära El kommer du att vara en nyckelperson med ansvar för både produktionsutrustningens skick och medarbetarnas utveckling. Ditt arbete har en direkt påverkan på både den dagliga driften och de långsiktiga målen för verksamheten. Du kommer att säkerställa att produktionsnära utrustning underhålls på ett förebyggande sätt, förbättringar genomförs och fel avhjälps.

Som enhetschef har du ett personalansvar för ett team av skickliga medarbetare vars kompetens, trivsel och engagemang du kontinuerligt utvecklar genom strategiskt och långsiktigt arbete. Du leder arbetet enligt lean-principer och bidrar till implementeringen och utvecklingen av våra produktionssystem (UPS) inom enheten.

Du rapporterar direkt till el chef och ingår i el ledningsgruppen.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du har lätt för att vara flexibel vid prioriteringsändringar, har en gedigen elektrisk kompetens och är en inspirerande ledare som kan motivera och utveckla ditt team. Du arbetar självständigt, är initiativrik och har en stark förmåga att lösa problem och fatta beslut.

Erfarenhet av arbete med SAP, Officepaketet och annan relevant programvara är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om ISO-standarder och har erfarenhet av att arbeta med kvalitets- och miljöfrågor.

För rollen krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, eftersom du kommer att ha både interna och externa kontakter.

Vi erbjuder
  • En nyckelroll inom ett världsledande företag.
  • Goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
  • En arbetsmiljö som präglas av säkerhet, trivsel och engagemang.
Information och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Ola Karlsson på 0563-17885 eller maila ola.karlsson@uddeholm.com.

Sista ansökningsdag är 15 september, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök så snart som möjligt.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Uddeholms AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren