Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Underhållstekniker - Stockholm

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Senior underhållstekniker - Stockholm
Är du en driven tekniker/ mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter?
Nu söker Aryzta Bakeries i Stockholm en Senior Underhållstekniker.

Arbetsuppgifter
Vi letar efter dig som är utbildad mekaniker eller industrielektriker. En kombination av båda är fördelaktigt. Vi prioriterar praktisk erfarenhet över akademiska examina. Rollen innebär förebyggande underhåll samt att säkerställa smidig produktion. Mekaniskt arbete utgör huvuddelen av arbetsuppgifterna (ca 70/30 gentemot elarbete). Du bör ha minst 2 års erfarenhet som underhållstekniker i produktionsmiljöer. Tidigare arbete inom livsmedelsindustrin och i mindre team är meriterande.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
  • Ett brinnande teknik- och mekaniskt intresse.
  • Relevant utbildning (meriterande)
  • Erfarenhet av arbete med fordon och eller maskiner.
  • Du bör kunna arbeta effektivt under stress, snabbt lösa problem och vara villig att lära dig nya saker. En "hands on"-mentalitet är viktig.
  • Grundläggande kunskaper i mekaniska arbeten och pneumatik krävs, inklusive svetsning, borrning, fräsning, demontering, och reservdelsbyte. Om du saknar några av dessa färdigheter är det fortfarande OK för oss.
För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, kundfokuserad och ordningsam. Rollen kommer att kräva att du är noggrann och har en hög känsla för kvalité. Vi har en roterande skiftmodell som inkluderar morgon, eftermiddag, nattskift och helgarbete.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Aryzta Bakeries med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se.

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

ARYZTA Bakeries Nordic AB grundades som ett litet familjeföretag 1915 men var sedan 1998 en del av en amerikansk koncern som heter Fresh Start Bakeries (FSB). År 2010 förvärvades FSB av ARYZTA AG som är en av världens största koncern inom bageribranschen med tillverkning i samtliga världsdelar. ARYZTA Bakeries Nordic AB har två produktionsanläggningar i Sverige (Stockholm och Malmö). ARYZTA Bakeries Nordic AB bakar bröd åt till en del av ledande hamburgerkedjorna i Norden.