Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Servicetekniker till Maskinia

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Servicetekniker till Maskinia i Järfälla
Maskinia AB är en komplett maskinpartner och generalagent i Sverige för Develon, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Järfälla/Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, uthyrning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 100 anställda och omsätter 590 MKR. Läs mer på www.maskinia.se

Har du ett fordonsintresse och erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad? Vill du arbeta på en familjär arbetsplats med en god företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt? Då kan det här vara jobbet för dig! Maskinia i Järfälla söker dig som vill arbeta som servicetekniker i nära samarbete med våra kunder och vår verkstad!

Arbetsbeskrivning:

Som servicetekniker genomför du service och reparationsarbeten på entreprenadmaskiner både på verkstaden och runtom i Stockholmsområdet. Arbetet består av problemlösning för el- hydraulik- och motorproblem. Samtidigt så ansvarar du för utvecklingen av kundrelationer och service samt tar ansvar för kunderna och arbeten inom olika områden. Dina arbetsdagar är varierande och du lägger självständigt upp ditt arbete. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter både inom din roll, men även vidare i företaget om du så önskar.

På anläggningen i Järfälla arbetar 7 tekniker, en reservdelssäljare, kundmottagare, verkmästare och flera säljare. Teamkänslan är stor och alla hjälps åt. Är du en av de sista pusselbitarna till vårt teknikerteam i Järfälla? Sök tjänsten nu!

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad. Du är driven och lättlärd med förmåga att hantera och vårda kundrelationer. Som person är du en lagspelare, men du kan lika väl arbeta självständigt för att lösa kundens problem. I arbetet är du mycket noggrann och säkerställer att arbetet blir rätt utfört.

För att söka tjänsten måste du kunna svenska och engelska samt ha B-körkort.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Järfälla

Arbetstider: Måndag till fredag 7-16

Lön: Lön enligt överenskommelse samt servicebil

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Maskinia samarbetar med Kraftsam Rekrytering & Bemanning, externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren