Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Tekniker / Programmerare till SDC Automation

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du komma till ett företag med mycket frihet där du får arbeta med avancerad fastighetsautomation och IoT? Då kan det här vara tjänsten för dig.

Vi växer och söker dig som idag är tekniker/Programmerare inom fastighetsautomation.

Hos oss kommer du att:
* Programmera och driftsätta PLC av fabrikat Tridium Niagara och specifikt PLC Jace / EC-Bos samt vår plattform, SDC Optima för övervakning, styrning och optimering.
* Ha tät kontakt med kunder i projekten samt det efterföljande garanti och servicearbetet.
* Ha dialog med våra underentreprenörer i projekten och vara delaktig i att arbetet flyter på plats.
* Löpande säkerställa att de tekniska lösningarna uppfyller kundens krav och specifikationer.

Vi har mer än 100 års samlad erfarenhet av avancerad fastighetsautomation och IoT. Vår IoT-plattform gör fastigheter smartare, så att våra kunder kan ta kontroll över energianvändning, driftkostnader, komfort och säkerhet.

Som Tekniker kommer du att ha kontakt med våra kunder som framför allt är fastighetsbolag och byggbolag.

Hos oss blir du en del av ett team där samarbete och respekt är centrala värderingar. Våra medarbetare delar en stark passion för teknik och innovation, vilket bidrar till en inspirerande arbetsmiljö. Vi har kul på jobbet och firar våra framgångar tillsammans!

Vi gör inget löneavdrag för förmånsbil, vi har ett bonussystem för alla anställda, högsta möjliga friskvårdsbidrag samt massage på jobbet.


Personprofil
Vi söker dig som är tekniker eller programmerare inom fastighetsautomation och vi tror att du i grunden är utbildad elektriker eller automationstekniker.

Du har:
* Programmerat fastighetsautomation
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Elbakgrund

Som tekniker hos oss kommer du ha en varierad tjänst som dels innebär att sitta på kontoret eller hemma och programmera, men också vara ute hos våra kunder vid driftsättning och felsökning.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- och föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Upplagsvägen 10A, Stockholm

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Ansökningstiden är fram till och med den 5 augusti och du kommer att få återkoppling därefter.

Välkommen med din ansökan!


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.