Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Personlig Servicetekniker Renault

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du tekniskt kunnig och får energi av att ta hand om kunder? Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker för Renault till oss på Bilia i Täby?

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som personlig servicetekniker för Renault utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till kunden. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning från gymnasiet eller yrkesutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker och du tycker om att arbeta i ett team som stöttar och motiverar varandra. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Täby. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren