Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Biltestare

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du positiv, serviceinriktad och vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då kan det vara dig vi söker som fordonstestare till Bilia Outlets anläggning i Bro? Ansök redan idag!

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Testa begagnade bilar samt prisuppskatta reparationsbehov före inköp/inbyte.
  • Tillgänglig för våra bilförsäljare och kunder att utföra mindre reparationer och justeringar på bilar.
  • Hålla kontakt med verkstadsleverantörer och administrera billagret.
  • Ta emot ankommande bilar och lämna ut bilar för transport.
Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du är serviceinriktad, har ett utpräglat ordningssinne och god prioriteringsförmåga. Du är professionell i ditt bemötande har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.B-körkort för manuell växel är ett krav.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia Outlet i Bro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren