Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Verkstadschef till Försörjningscenter Kågeröd

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Verkstadschef till Försörjningscenter i Kågeröd

Ramirents produktionsteam i Distrikt Södra Syd behöver förstärkas och vi söker nu en driven Verkstadschef till Försörjningscenter i Kågeröd. Som Verkstadschef hos Ramirent kommer du ha ett helhetsansvar för Försörjningscentret med budget-, kvalitets- och personalansvar och vara på plats i den operativa verksamheten. Rollen innebär ett närvarande ledarskap samt kontinuerlig uppföljning av mål såväl på individ - som teamnivå. Du kommer ha möjlighet att skapa, utveckla och underhålla verksamheten med tydliga kvalitetsmål samt leda och säkerställa kompetensutveckling av personalen. Du kommer ha ett starkt varumärke i ryggen och arbeta tillsammans med ett härligt och dedikerat gäng med en stark teamkänsla.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande:
  • Ansvar för ekonomi, personal och kvalitet.
  • Säkerställa att rutiner och processer för verksamheten följs.
  • Koordinera inköp av produktionsmaterial
  • Löpande kommunikation med kundcenter och projektansvariga
  • Hålla god ordning på anläggningen och arbeta med förebyggande säkerhet.
  • Vara väl insatt i vårt affärssystem och arbeta löpande med planering och fakturahantering.

Din profil
Vi söker dig med goda ledaregenskaper och en god planerings- och administrativ förmåga. Du är kommunikativ, engagerad och har lätt för att samarbeta och driva arbetet framåt. Inom Ramirent strävar vi hela tiden efter att förbättra oss varför vi söker dig som vill bidra med idéer om hur organisationen kan utvecklas. Du är en utpräglad people manager och trivs i en roll där du får motivera och inspirera andra till att bygga broar och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vår värdegrund är viktig för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

För att vara aktuell för tjänsten har du relevant akademisk utbildning alternativt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande tjänst. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper, erfarenhet från att leda affärsorienterad verksamhet samt erfarenhet från att leda med höga krav på kvalitet och kundnöjdhet.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månader provanställning. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 11/8. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.