Hoppa till innehåll
BMT Syd AB logotyp

Anläggare

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Roger Carlsson
Email
Är du engagerad, noggrann och en bra arbetskamrat? Då är det kanske dig vi söker till vårt team!

Vi befinner oss i ett expansivt skede där kunder efterfrågar våra tjänster med unika kunskaper och erfarenheter. Under snart 20 år har vi varit verksamma med projektering och anläggning av såväl egna kunders entreprenader men också till projekt för våra samarbetspartners i bygg- och fastighetsbranschen.

Vi har omedelbart behov av två erfarna anläggare som har god kunskap om Svensk standard och reglemente. Erfarenhet och engagemang att lära sig våra processer och arbetssätt ser vi som en viktig perimeter för att möta krav och möjligheter i denna tjänst.

Verksamhet
BMT Syd utför konstruktion av villa- och mindre industrigrunder, anläggning av trädgårdar, markarbeten, betongpooler och fastighetsservice.

Tjänsten
Du ingår i ett team med bred
kompetens där man har olika roller ut efter erfarenhet och kunskap och tillsammans förverkligar man projekt från orörd mark till färdig betongplatta, pool eller trädgårdsprojekt. I dagliga projekt för teamet ingår arbete med att schakta och gräva med arbetsfordon, utsättning, armering, dragning av vatten- och avloppstammar och betonggjutning.

Erfarenhet
Du del av ett team men kan
även beroende på projektets storlek arbeta ensam vid exempelvis uppstart av nya projekt. Därav är det viktigt att du har erfarenhet och förståelse av ritningsläsning och utsättning och det är ett plus om du kan köra fordon såsom grävmaskin, minigrävare och hjullastare.

Om oss
Hos blir du snabbt en av oss i vårt
roliga gäng och de flesta av våra medarbetare har jobbat hos oss i många år. Vi har varit verksamma sedan 2006 och 2017 fick utmärkelsen Årets Företagare i vår hemkommun Svalöv.

Övrigt
Vi arbetar främst längs västkusten i Skåne men projekt utförs även i andra delar såsom i Halland/Småland till våra större samarbetspartners. Du utgår från hemmet med servicebil och vi anslutna till kollektivavtal med Byggföretagen.

Krav utöver grundkompetens är:
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Övrig information
Omfattning: Heltid,
Tillsvidareanställning
Arbetstid: 07.00 - 16.00, övertid kan förekomma
Lön: Enligt kollektivavtal

Sista ansökningsdag: 15 juli 2024 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi med ZUCCESSO. Frågor besvaras av dem på 0707-77 35 85 och ansökan skickas till: kontakt@zuccesso.se

Läs mer om oss på Facbook, BMT Syd AB
BMT Syd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren