Hoppa till innehåll
Road Rental Nord AB logotyp

Utesäljare - Sundsvall

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Road Rental fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu en driven, erfaren och relationsbyggande utesäljare som brinner för att skapa affärer. Vi erbjuder en spännande roll med mycket eget ansvar där du får stora möjligheter att leda och driva utvecklingen framåt tillsammans med ett dynamiskt team med stark entreprenörsanda. Sök tjänsten redan idag!

Om Road Rental

Road Rental grundades 2018 och är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg - och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger framtidens infrastruktur.

Vi förser våra kunder med del- och helhetslösningar där vi projekterar, upprättar TA-planer och ser till att alla tillstånd som väghållaren kräver finns för att undvika stillestånd och onödiga viten. I vår service utför vi även etableringar med egen personal som innehar alla nödvändiga utbildningar som krävs för att vistas på ett vägarbete.

Våra ledord pålitlighet, engagemang, och framåtanda vägleder oss i allt vi gör och i all kontakt med våra kunder leverantörer och medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?

Rollen som utesäljare/entreprenadchef är varierande och du kommer att arbeta väldigt operativt och samtidigt med strategiska frågor och måluppföljning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Försäljning och relationsbyggande
  • Säkerställa planering och genomförande av större entreprenader och infraprojekt - före, under och efter utförandet
  • Bedriva produkt- och tjänsteutveckling
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där jobbet innebär stor frihet under ansvar. Du utgår från Sundsvall och ditt arbetsområde sträcker sig över hela södra Norrland.

Vem är du?

För att du ska lyckas i rollen söker vi dig som är tävlingsinriktad, självgående med en stark framåtanda. Tillsammans med dina kollegor skapar du en arbetsplats som kännetecknas av respekt, omtanke och engagemang. Du är trygg och förtroendeingivande i din roll och du trivs med högt arbetstempo och stundtals krävande leveranstider där det ofta blir snabba förändringar. Du är en person som har lätt för att samarbeta och drivs av att bygga och underhålla relationer med våra kunder.

Du kommer att arbeta med såväl befintliga kunder som att etablera nya kundrelationer, så det är viktigt att du har en professionell approach i det du tar dig an. Du har erfarenhet av B2B försäljning, projektledning, upphandling och förhandlingar, i rollen ingår även framtagning av offerter och kalkylering i olika projekt.

Meriterande med tidigare erfarenhet inom branschen. Resor i tjänsten kan förekomma.

Krav: B-körkort samt god datorvana.

Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten välkomnar vi dig att kontakta Ted Sundberg, ted.sundberg@roadrental.se
Road Rental Nord AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren