Hoppa till innehåll
Nilfisk logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
17 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare / Distriktssäljare Södra Norrland

Nilfisk växer, och vi vill växa ännu snabbare. Därför söker vi en säljare till distrikt södra Norrland som kan bidra till denna acceleration. Tycker du att försäljning, kundrelationer och tekniska produkter är bland det bästa som finns? Brinner du för att utveckla långsiktiga kundaffärer och utveckla hur ett företag arbetar? Har du tidigare erfarenhet av egen försäljning till slutkund, både direkt och via återförsäljare? Då kan du vara vår nästa säljare!  

Vi erbjuder
Som säljare på Nilfisk får du ett omväxlande och spännande arbete med välkända och branschledande produkter. Du kommer till ett växande bolag i en stor global koncern och vi erbjuder marknadsmässiga villkor, förmånsbil, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring mm.

Vad tycker David, Sales Manager Product Solutions, om Nilfisk?
"Jag har varit i bolaget länge i många olika befattningar så det har hela tiden varit utvecklande. Vi jobbar på ett mycket lyhört sätt gentemot våra anställda, lyssnar och inkluderar för att alla ska trivas. De främsta fördelarna med att arbeta på säljavdelningen på Nilfisk är samarbetet mot gemensamma mål och frihet under ansvar."

Vad har Tobias, KAM Industri, att säga om tjänsten och företaget
"Jag har jobbat med försäljning i mindre bolag och såg Nilfisk som ett bra nästa steg i min utveckling. En typisk dag består av att knyta ihop kontakter mellan större industrikunder/konton med våra distriktssäljare samt att bolla tankar och idéer sinsemellan. Det mest stimulerande med att jobba på Nilfisk är att de står för kvalitet och att man tryggt kan sälja sina produkter med vetskapen att maskinerna gör jobbet."

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga fokus som säljare blir att utveckla försäljningen i ditt distrikt, som sträcker sig från Gävle till Örnsköldsvik. Du skapar långvariga affärsrelationer med både återförsäljare och slutkunder i syfte att stärka Nilfisks varumärke och produktkännedom. Du bearbetar själv egna utvalda slutkunder men arbetar också tillsammans med våra återförsäljares säljorganisationer i slutkundsbearbetningen.

Som säljare blir du en del av vårt nationella försäljningsteam som idag består av ca 20 medarbetare med olika funktioner, fokus och ansvar. Du bearbetar en bred kundmassa och tar ett helhetsgrepp om kundbearbetning i området södra Norrlands. Denna roll har också en tät dialog med lokal KAM och specialistsäljare med syfte att utveckla våra affärer inom den utvalda kundmassan. I rollen har du en mycket viktig del i vår fortsatta framgång i området, och du påverkar aktivt bolagets utveckling framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driva slutkundsbearbetning, direkt och i samarbete med återförsäljare
  • Säkerställa Nilfisk produktkunskap och produktkännedom hos slutkund
  • Genomföra aktiva produktdemonstrationer och utbildningar hos slutkund
  • Genomföra produktutbildningar och informationsträffar med lokala och centrala återförsäljares säljorganisationer
  • Presentera nyheter och produktuppdateringar
  • Hålla tät dialog med teamkollegor och nationell KAM-organisationen kring hur vi utvecklar vår försäljning
  • Löpande rapportera in genomförda och planerade kundbesök i vårt CRM system Salesforce

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från försäljning, gärna med egen aktiv slutkundsbearbetning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med produkter från våra egna produktområden, men viktigare är att kunna förstå slutkundens behov och föreslå passande lösningar. En viktig framgångsfaktor i rollen är hög närvaro hos kund vilket ställer krav på god planeringsförmåga, stor egen initiativförmåga och att bygga starka relationer. Du motiveras av att skapa långsiktiga affärer och att tillsammans med ditt team bidra till att utveckla hur vi säljer. 

Vi tror även att du: 

  • Har en god kunskapsbas gällande bearbetning av kunder
  • Har en god struktur i ditt sätt att planera, utföra och dokumentera, vilket bidrar till en god balans i arbetet
  • Trivs med att arbeta fritt och ansvara för egen planering och resultat
  • Ser möjligheterna med att ibland arbeta i team med en kund eller att skapa en ny säljstrategi
  • Har vana av att arbeta i affärssystemet Salesforce eller liknande CRM-system
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Bor inom distriktet

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson, 031-7045171.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Nilfisk och CSR
Nilfisk grundades år 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen. I över 100 år har företaget framgångsrikt anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen.

Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och har försäljningsföretag i över 40 länder, bland annat i Sverige. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika. Vårt globala arbete med corporate social responsability (CSR) finns att läsa på https://www.nilfisk.com/en/nilfisk-group/csr/Pages/Corporate-Social-Responsibility.aspx

Nilfisk logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup