Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktsansvarig säljare DVH till Sundsvall / Gävle

Orkla Care Sweden AB är en ledande leverantör av personliga hygienprodukter, tvätt- och sköljmedel, kosttillskott, hälsoprodukter, munvård, sårvårdsprodukter och sport nutrition i Skandinavien. Några av de mest kända varumärkena är Grumme, Nutrilett, Jordan, Star Nutrition, Salvequick, Family Fresh, Bliw, Active Care, Samarin, LdB,  Pharbio & L300. Produkterna säljs via dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker och apotek.

Vi söker nu en distriktsansvarig säljare till distrikt Sundsvall på visstid (juni 2024 till och med maj 2025). Är du en driven, motiverad person som gillar utveckling och nya utmaningar ser vi fram emot din ansökan.

Vi erbjuder
Du får komma till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken, där du med stor tilltro får driva ditt distrikt. Vår kultur präglas av vinnare, högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Våra värdeord Modig, Trovärdig och Inspirerande hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning.

Vi värdesätter våra medarbetare och vår kultur är central i vårt dagliga arbete, In Care We Care. Som distriktsansvarig säljare får du möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag och ett av Nordens största FMCG bolag.

Vad säger Lars Wessman om Orkla Care Sweden?

"Vi är ett högpresterande team/bolag med högt tempo där vi bryr oss om varandra och du får vara dig själv. Mottot är att vi skall må bra för att det ska gå bra. Vi uppmuntrar alla oavsett avdelningen eller titel, att vara modiga och utmana sig själv, sina kollegor, oss som bolag och våra kunder. Att våga utmana valda sanningar och tänka nytt utvecklar oss, både som bolag och individer.

Hos oss får du arbeta i en kultur där du mår bra, får möjlighet att utvecklas samt jobba med välkända varumärken, med fokus på miljö & hållbarhet. Låter detta intressant och inspirerande, är du välkommen att söka dig till oss."

Arbetsuppgifter
Som distriktsansvarig säljare får du ett självständigt och utvecklande jobb, där din primära uppgift blir att hjälpa våra kunder/butiker samt Orkla Care Sweden att utveckla både försäljning och lönsamhet inom våra kategorier.

Du kommer dessutom att:

 • Ansvara för att goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas genom att bland annat skapa och genomföra strategiska möten med butikerna
 • Med hjälp av butiksstatistik, Nielsen Data samt POS-data, utveckla och optimera kundernas försäljning och lönsamhet
 • Skapa god distribution, dvs. täckning av våra produkter i butiken, category & space management är en viktig arbetsuppgift
 • Sälja in lokala och centrala kampanjer
 • Exponera kampanjvaror utanför ordinarie hylla och skylta upp aktuella Trade Marketing kampanjer
 • Genomföra kategoriprojekt och ombyggnationer av hyllor i butik
 • Ständigt utmana andra externt och internt för att utveckla distriktet & Orkla Care Sweden
 • Vara en sann ambassadör för Orkla Care Sweden

Din profil

 • Lever och brinner för försäljning
 • Är engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning
 • Är målmedveten, resultatinriktad och gillar att vinna
 • Matchar våra värdeord Modig, Trovärdig, Inspirerande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men erfarenhet från en liknande roll, butiksledet, eller annan typ av försäljning är meriterande.

Lämplig bostadsort är Sundsvall med omnejd eller Gävle och du har B-körkort. Övernattningar förekommer i tjänsten.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-3363461.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Orkla 
Orkla Care Sweden AB en del av Orkla Health, är ett ledande företag inom konsumenthälsa. Du finner våra varumärken i dagligvaruhandeln, på apotek och online. I vår portfölj finner du varumärken så som Grumme, Nutrilett, Family Fresh, Bliw, Active Care, Samarin, LdB,Pharbio & L300.  

Orkla Care Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup